Wat zoekt u?

Automatisch vernieuwde frisse lucht

Waarom is ventilatie zo belangrijk?

De ventilatie van een woning beperkt zich niet tot de eenvoudige luchtcirculatie. Het draagt ook bij aan de bescherming op lange termijn, behoudt zijn waarde en zorgt voor een optimaal gebruik van de energie. Het gaat vooral om uw gezondheid en welzijn.

Product highlight: Schüco VentoTherm Twist

Ventilatie geïntegreerd in uw ramen met luchtstroom en warmteterugwinning

Het multifunctionele Schüco VentoTherm Twist systeem is ontwikkeld in samenwerking met ©Renson en voorziet uw huis automatisch van frisse lucht. Intelligente sensoren detecteren onmiddellijk de toestand van de kamers om te zorgen voor een aangenaam klimaat dat bevorderlijk is voor uw welzijn en de energie-efficiëntie verbetert.

ventotherm_twist_img

Een constante luchtcirculatie is goed voor de gezondheid. Aan de energiekant laat Schüco VentoTherm Twist tot 80 % warmteterugwinning toe. De energie-efficiëntie is hoger dan bij conventionele ventilatie, waardoor u veel energie kunt besparen.


Het F7 buitenluchtfilter biedt bescherming tegen tocht, insecten en pollen, waardoor allergiepatiënten gemakkelijker kunnen ademen. Het apparaat zorgt er ook voor dat wat buiten gebeurt buiten blijft, dankzij de akoestische bescherming. Het regelen van de kamertemperatuur is niet langer een probleem met de sensoren van de VentoTherm Twist, die in real time reageren op de omgevingsomstandigheden.

Lees meer over decentrale ventilatieoplossingen

Maatwerk, duurzaamheid van het product en eenvoudige integratie zijn slechts enkele van de voordelen die de decentrale ventilatieoplossingen van Schüco onderscheiden. Dankzij de doelgerichte installatie in specifieke ruimtes kunt u met deze systemen een gepersonaliseerd ventilatieprogramma implementeren waarmee u jarenlang beter kunt ademen.


Schüco VentoTherm Twist

Het in samenwerking met Renson© ontwikkelde ventilatiesysteem, geïntegreerd in Schüco VentoTherm Twist-ramen, zorgt voor een gecontroleerde luchtverversing voor een maximale energie-efficiëntie, waardoor een warmteterugwinningspercentage van 80% en dus een aanzienlijke energiebesparing wordt gegarandeerd.

Schüco VentoAir

De automatische ventilatorklep is discreet in de raamgroef geïntegreerd en maakt gebruik van het drukverschilprincipe om verse lucht binnen te laten. Gecontroleerde luchtverversing, zonder menselijke tussenkomst, ontvochtigt uw woning en vermijdt hoge energiekosten.


Het systeem is perfect geïntegreerd in het raam en is zowel binnen als buiten onzichtbaar!

Schüco VentoFrame

Schüco VentoFrame kan worden geïntegreerd in uw ramen. Flexibel, past zich aan het buitenkader van het raam aan en regelt de luchtuitwisseling door middel van dwarsventilatie of een afzuiging.


De luchtverversing wordt zonder menselijke tussenkomst geregeld en voorkomt schade door vocht.


Het vereist geen aanpassing van de structuur van uw huis, zoals gaten in de muren. De luchtverdeling kan handmatig worden aangepast met 4 instelniveaus.

Schüco VentoLife

Met VentoLife biedt Schüco u een ventilatieoplossing die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen die in grote steden en stedelijke gebieden wonen. Een krachtige filter verwijdert zelfs de kleinste deeltjes, pollen en gezondheidsbedreigende stoffen (fijne deeltjes, enz.) en zorgt zo voor een maximale luchtkwaliteit in huis.


Het werkt automatisch en wordt gecontroleerd door sensoren voor gezonde lucht. Schakelt automatisch over naar de stille modus, met gedempte verlichting voor een rustgevende slaap, zelfs terwijl de lucht wordt gezuiverd. De +: u profiteert van een toevoer van verse lucht, zelfs als het raam gesloten is.

Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.