Wat zoekt u?
...

Met aluminium en kunststof ramen gemakkelijk energie besparen

Klassieke aluminium en kunststof ramen van Schüco overtuigen door hun klassieke uitstraling. Er zijn veel verschillende vormen en kleuren mogelijk. Het brede scala aan ontwerpopties voor de aluminium en kunststof ramen kan helpen om het gebouw een onmiskenbare stijl te geven. Voor een slank aanzicht die elke trend overtreft.

De basis voor de beste aluminium en kunststof ramen

Een hoge mate van stabiliteit, energiezuinigheid, waardevermeerdering, een scala aan oppervlakteafwerkingen, smalle aanzichten, soepele werking, minimaal onderhoud en een lange levensduur. Met aluminium en kunststof ramen van Schüco creëert u de hoogste kwaliteit - een leven lang.

3586a38
ENERGIE

Waarde verhogen

Doe geen concessies aan de isolatie voor uw huis. Aluminium en kunststof ramen van Schüco garanderen u maximale energie-efficiëntie. Zo zorgt u voor aanzienlijk lagere verwarmingskosten. Met gerichte ventilatie kunt u nog meer besparen. Ook hiervoor heeft Schüco de juiste oplossing.

3586a38
DESIGN
Zichtbaar anders

Schüco aluminium en kunststof ramen combineren functionaliteit met een tijdloze uitstraling. Intelligente technologie wordt harmonieus gecombineerd met veel verschillende vormen en kleuropties. Om elke droomwoning een onmiskenbare stijl te geven: die van u.

3586a38
COMFORT
Meer welzijn

Meer comfort en gemak in uw slimme huis. Ramen kunnen met één druk op de knop worden geopend en gesloten. Er is maar één blik nodig om te controleren of alle ramen gesloten zijn. Schüco's bouwtechnologie biedt een breed scala aan oplossingen voor uw huis, zoals elektronische bewaking van het openen en sluiten van ramen en deuren, natuurlijke en automatische ventilatie, evenals elektrisch bedienbare zonwering en bescherming tegen verblinding.

3586a38
VEILIGHEID
Ga voor zekerheid

Schüco-ramen zorgen voor veiligheid op een verborgen en zeer effectieve manier. Uiteindelijk mag een verhoogde inbraakbeveiliging de esthetiek niet nadelig beïnvloeden. Schüco-ramen bieden daarom een ​​hoog niveau van basisbescherming, bijvoorbeeld met een basisbeslag, die met behulp van extra vergrendelingspunten kan worden verhoogd tot weerstandsklasse 3 (RC 3). Het productassortiment wordt gecompleteerd door afsluitbare handgrepen en gemakkelijke bewaking van het sluiten met een bevestigingsfunctie voor het sluiten van de ramen bij het verlaten van het huis.

Klassieke aluminium ramen

Schüco AWS 90.SI+ - het maximum aan warmte-isolatie

Het Schüco AWS 90.SI+ (Super Insulation) aluminium raam is een sterk thermisch geïsoleerd raam voor het passiefhuis.

 • Warmte-isolatie: Uf-waarde = 0,71 W/(m2K)
 • Inbraakweerstand tot RC 3
 • Minimale aanzichtbreedte van 99 mm

Schüco AWS 75.SI+ – hoge, stabiele en universeel toepasbare warmte-isolatie

Het Schüco AWS 75.SI+ (Super Insulation) raamsysteem met hoge warmte-isolatie zet een nieuwe standaard voor de warmte-isolatie van aluminium ramen - zonder afbreuk te doen aan het comfort en het design. De breedte van de smalle profielen zorgt voor maximale transparantie en garandeert u bijzonder heldere, lichtdoorlatende woon- en werkruimten.

 • Warmte-isolatie: Uf-waarde = 0,92 W/(m2K)
 • Inbraakweerstand tot RC 3
 • Minimale aanzichtbreedte van 91 mm

Klassieke PVC-U ramen

Schüco LivIng Alu Inside - de perfecte oplossing om energie te besparen

Door gebruik te maken van de unieke technologie van aluminiumcomposieten wordt Schüco LivIng Alu Inside een staalvrij raamsysteem met een uitstekende warmte-isolatie. Een van de doorslaggevende voordelen van het sterk thermisch isolerende PVC-U systeem is het materiaal binnenin het profielsysteem - een hoogwaardige aluminiumlegering. Dit reflecteert een groot deel van de warmtestraling door het kale oppervlak.

 • Raamsysteem geschikt voor passiefhuizen voor Uf waarden tot 0,79 W/(m²K)
 • Centraal afdichtingssysteem met drie omloopafdichtingsniveaus voor optimale bescherming tegen wind, kou en vocht
 • Verhoogde inbouwdiepte voor extra veiligheid en inbraakbeveiliging

Schüco LivIng - Energiebesparende ramen die zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen

Schüco LivIng zet nieuwe maatstaven op het gebied van comfort, veiligheid, energiezuinigheid en design. Met een basisdiepte van 82 mm en warmte-isolatiewaarden tot op het niveau van een passiefhuis beschikt het over alle eigenschappen die nodig zijn voor toekomstgerichte energiebesparende ramen. Een nieuwe afdichtingstechniek biedt een effectieve bescherming tegen tocht, vocht en lawaai - voor de gehele levensduur van het raam. Kwaliteit "Made in Germany" en inbraakbeveiliging tot weerstandsklasse RC 2.

 • 7-kamer-raamsysteem met uitstekende isolatie-eigenschappen voor Uf-waarden tot 0,96 W/(m²K)
 • Verkrijgbaar met 2 of 3 afdichtingsniveaus
 • Meerdere ontwerpopties


Schüco CT 70 - de allrounder onder de raamsystemen

Dankzij de hoge warmte-isolatie en een breed scala aan accessoires hebben de Schüco CT 70 PVC-U ramen tijdloze lijnen, smalle aanzichtbreedtes en een zeer effectieve geluidsisolatie. Schüco CT 70 ramen zijn verkrijgbaar met twee niveaus van omloopafdichtingen.

 • Goede warmte-isolatie: Uf waarden van 1,2 tot 1,5 W/(m²K)
 • Twee contourvarianten (Classic en Rondo) bieden vrijheid in vormgeving
 • Breed scala aan kleuren en dessins

Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.

Contact
Zoek een Schüco partner
Downloads