Wat zoekt u?
...

Excellente warmteisolatie,beste kwaliteit en breed design

De voordeur is een essentieel onderdeel van elke gevel. Met een nieuwe Schüco PVC-ingangsdeur wordt uw ingang een opvallend kenmerk en versterkt u het karakter van uw huis. Naast de esthetische voordelen bieden de Schüco PVC-deuren een uitstekende inbraakwerendheid en een maximale thermische isolatie. De deur van uw dromen kan ook worden uitgerust met een breed scala aan accessoires om het gebruikscomfort te verhogen, afhankelijk van uw wensen.

Hoogste kwaliteitseisen en vele voordelen

Strengere normen op het gebied van warmte- en geluidsisolatie, steeds veranderende behoeften en technische vooruitgang - de huidige toegangsdeur moet veel meer doen dan in het verleden. Om aan deze groeiende eisen te voldoen, kunnen Schüco-ingangsdeuren uit verschillende standaardprogramma's worden vervaardigd. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe Schüco-voordeur precies aan uw verwachtingen voldoet.

ENERGIE

Besparen met een systeem

Met een nieuwe kunststofhuisdeur heersen er nog aangenamere temperaturen binnenshuis zelfs vries temperaturen buiten, door de goede isolerende eigenschappen. Het omgekeerde effect is dan ook voelbaar tijdens de zomer dat de warmte buiten blijft. Naargelang uw eisen zijn er verschillende deursystemen beschikbaar. Ook deuren voor passief woningen zijn mogelijk.

Design
Individuele uitvoeringen

Schüco TopAlu combineert de excellente eigenschappen van een kunststof deur met de looks van Aluminium. De gelakte of geëloxeerde - buiten opliggende aluminiumschaal zorgt voor onbegrensde mogelijkheden. Gelijktijdig is deze zeer weersbestendig waardoor de hoogste eisen vervult worden.

Comfort
Dat extra aan kwaliteit

Een vlotte en lichte bediening van uw deur moet vanzelfsprekend zijn. Voorts zijn er nog intiligente oplossingen om het comfort duidelijk te verhogen. Schüco biedt hiervoor een omvangrijk aanbod van toebehoren, die alles nog veel gemakkelijker en aangenamer maken. Beginnen met speciale scharnieren, tot krukken en automatisatie van uw huisdeur.

3586a38
Veiligheid
Geborgen voelen

Om zich thuis steeds geborgen te voelen, loont het om in veiligheid te investeren. Huisdeuren van Schüco kunststof kunnen dankzij verschillende componenten aan uw persoonlijke veiligheidseisen aangepast worden. Haaksloten bieden hierbij een verhoogde veiligheid, door de haken is de deur nog vaster in de kader verankerd en moeilijker op te wringen. Zo is veiligheid niet enkel een gevoel maar een zekerheid.

Voor huisdeuren met lange levensduur in duurzaam bouwen.

Er zijn vele redenen om voor een huisdeur van Schüco te kiezen: ééntje daarvan is de overtuigende kwaliteit van de Schüco producten. Zo zijn de kunststof huisdeuren van Schüco gekend voor een lange levensduur en functionaliteit voor vele jaren.

Barrièrevrije kunststofdeuren

Schüco Living - huisdeuren ontwikkeld naar uw eisen

Schüco Living vormt met pijlers comfort, veiligheid, energie efficïentie en design de maatstaf. Met een bouwdiepte van 82 mm en excellente isolatiewaardes als eigenschap, die voor de toekomst energiebesparend noodzakelijk zijn. Een nieuwe dichtingstechnologie bied weerstand tegen luchtverplaatsing, vochtigheid en geluid een heel leven lang. Kwaliteit ' made in Germany' met inbraakwerendheid tot weerstandsklasse RC2.

 • Warmte isolatie met Uf = 1,' W/(m²K)
 • Weerstand tegen wind en water door 2 dichtingen
 • Barrièrevrije uitvoering
 • Een veelvoud aan designmogelijkheden

Schüco CT 70 - de allrounder onder de deursystemen

Schüco CT 70 deuren kunnen veelvoudig toegepast worden in nieuwbouw of renovatie. Door een omvangrijk programma aan toebehoren kan een hogere veiligheid bereikt worden. De profielen uit meerdere kamers en de thermisch onderbroken onderdorpel waarborgen een goede warmte isolatie en een hoog spaarpotentieel.

 • Goede warmte isolatie met Uf = 1,1 W/(m²K)
 • Eenvoudige  comfort - en veiligheidsfuncties inbouwen mogelijk
 • Barrièrevrije uitvoering
 • Een veelvoud aan kleur- en designmogelijkheden

0 mm deurdorpel voor Schüco Living

Met de gelijkliggende 0 mm onderdorpel- speciaal voor de Schüco Living produktfamilie behoort zelfs een kleine opstap tot het verleden.

 • Maximale barrièrevrijheid naar DIN 18040 voor Schüco huisdeuren (naar binnen en buitendraaiend)
 • Speciaal ontwikkelde dichtingen uit hoogwaardige silicone garanderen een optimale dichtheid ter hoogte van de onderdorpel.
 • Optimale warmte isolatie: de 0 mm onderdorpel is thermisch onderbroken, zodat warmteverlies vermeden wordt.
 • Toepasbaar met alle op de marktvoorhanden ontwateringssystemen.
 • Combinatie met vleugeloverdekkende deurpanelen of aluminium dekschalen van de serie Schüco TOP Alu bieden vele uitvoeringsmogelijkheden.

Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.

Contact
Zoek een Schüco partner
Downloads