Wat zoekt u?
Picture Title (TextMediax)
...

Ontwerp met de hoogst haalbare kwaliteit.

Een huisdeur biedt niet alleen directe toegang tot een woning, maar zegt ook iets over het karakter van de bewoners. Schüco deuren combineren talrijke, tijdloze ontwerpen met de hoogste mate van beveiliging, warmte-isolatie, weerbestendigheid en duurzaamheid. Er zijn vrijwel geen grenzen aan de vormgevingsmogelijkheden en zelfs deuren tot 3 meter hoog zijn maakbaar.

Uitgelicht: Schüco Design Edition

Een toegangsdeur voor de meest veeleisende eisen qua vorm en functie

De Schüco Design Edition-deur komt tegemoet aan de hoogste esthetische eisen met een verlichte, vlakke deurgreep geïntegreerd in de deurvleugel als designhoogtepunt. De verzonken handgreep sluit naadloos aan op de standaard profielgeometrie van de deur en zorgt samen met de vlakke deurvulling voor een verzonken uiterlijk, dat natuurlijk wordt gecombineerd met uitstekende thermische isolatie-eigenschappen en stabiliteit.

De indirecte, energiebesparende LED-verlichting accentueert en benadrukt op harmonieuze wijze het discrete design van de handgreep.

Inbraakbeveiliging - sluit gevaren eenvoudig uit

Schüco deuren bieden ultramoderne sluitsystemen en een verscheidenheid aan beslagopties om uw deur individueel op uw persoonlijke veiligheidsbehoeften af te stemmen. Met speciale veiligheidsopties kunt u de inbraakwerendheid van uw toegangsdeur verhogen tot weerstandsklasse 3 (RC 3), waardoor uw droomwoning wordt beschermd tegen onbevoegde toegang. Hoe goed uw deur is beveiligd tegen inbraakpogingen, hangt in belangrijke mate af van het type vergrendeling en het aantal vergrendelingspunten. Hoe meer vergrendelingspunten, hoe moeilijker het is om door de deur in te breken.

Deuren kunnen worden voorzien van verschillende soorten sloten - bijvoorbeeld een zwenkhaken slot of een penhaak slot. Een zelfvergrendelend mechanisch slot zorgt voor extra veiligheid. De vergrendelingspunten verankeren zichzelf automatisch in het deurkozijn zodra de deur sluit, zonder dat een sleutel hoeft te worden omgedraaid.

Opties voor nog meer veiligheid

Onze deuren passen zich aan uw veiligheidseisen aan. Ze zijn systematisch uitgerust met een meerpuntsvergrendeling, met minstens :


  • 3 vergrendelpunten (of 5 punten als optie)
  • Een sleutelcilinderslot, beschermd door een veiligheidsrozet 
  • 3 zware scharnieren (met 3 optionele anti-ontgrendelingspennen)   


Onze deuren kunnen worden voorzien van inbraakwerende, meerlaagse isolerende dubbele beglazing, gevalideerd door een op Europees niveau erkend rapport, dat zijn integriteit behoudt in geval van inbraakpogingen. Het is gekoppeld aan het veiligheidspakket en andere aanvullende versterkingsapparaten.

Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.