Wat zoekt u?
...

De perfecte combinatie van design en veiligheid.

Schüco Door Control System (DCS)

Het Schüco DCS-deurcommunicatiesysteem is een eenvoudige en zeer effectieve modulaire oplossing om de veiligheid van de entree van uw huis te verbeteren. Het biedt niet alleen een unieke combinatie van toegangscontrole en deurcommunicatie, maar kan ook gemakkelijk in het deurprofiel worden ingebouwd. Het stijlvolle zwarte glas van de module heeft een fraai en discreet karakter. U kunt losse componenten zoals een verlicht huisnummer combineren met oproeptoetsen voor één of meerdere partijen.

Meer automatische functies voor uw huisdeur

Schüco Fingerprint Easy

Verloren en gestolen sleutels behoren tot het verleden - met Schüco Fingerprint Easy kunt u uw deur openen met uw vingerafdruk. Het biometrische toegangssysteem voor vingerafdrukken voor binnen- en buitendeuren is uiterst eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en heeft een elegant, tijdloos ontwerp. Het schuine sensorvlak zorgt ervoor dat de plaatsing van de vingers intuïtief is. Als bijkomend voordeel bieden interne relaiscontacten het systeem de best mogelijke bescherming tegen sabotage.

Schüco BlueCon

Met de Schüco BlueCon toegangscontrolemodule kunt u de deuropener met uw smartphone bedienen. Het deurslot is uiterst eenvoudig te bedienen met een druk op de knop via een smartphone-app. Met behulp van de auto-unlock functie gaat de deur vanzelf open zelfs als de smartphone in je broekzak zit, Dee verbinding tussen slot en smartphone is binnen enkele seconden tot stand gebracht via bluetooth. Dit heeft ook geen nadelig effect op uw deur, omdat de BlueCon-module verborgen en bijna onzichtbaar gemonteerd is in de deursponning aan de binnenkant,. Dat zorgt ook voor bescherming tegen omgevingsfactoren zoals regen of storm.

Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.