Wat zoekt u?

...

De perfecte combinatie van design en beveiliging

Modulair deurmanagement systeem

Tegenwoordig begint een betere levenskwaliteit bij de deur - met het Schüco Door Control System (DCS). Het Schüco Door Control System (DCS) is een uniek modulair deurbeheersysteem voor deurcommunicatie en toegangscontrole. Schüco DCS combineert gemak en veiligheid met de nieuwste technologie en een geavanceerd ontwerp. Bovendien is het ook ongelooflijk eenvoudig te bedienen.

Product hoogtepunt: Schüco DCS SmartTouch

De slimme deurintercom voor uw huisdeur

Schüco DCS SmartTouch heeft alles wat u nodig heeft voor een veilige entree in één module: betrouwbare toegangscontrole, een camera, deurbel, nachtzicht en een helderheidssensor. Hij is ook uitgerust met de nieuwste technologie, zodat u uw persoonlijke huisnummer kunt instellen of uw smartphone kunt verbinden via de Schüco-app.

3586a38
Design

Tijdloos en hoogste kwaliteit

Geef je deur een high-end look met het stijlvolle zwarte glazen oppervlak.

3586a38
Bediening
Intuïtieve smartphone-stijl interface

Gebruiksvriendelijk: gebruik gewoon de aanraakfunctie om uw deurintercomsysteem te bedienen - net als uw smartphone

3586a38
Toegankelijkheid
Voor onderweg

Wilt u uw deur openen, controleren of een pakket ontvangen terwijl u niet thuis bent? Geen probleem dankzij de praktische Schüco-app voor je smartphone.

3586a38
Eenvoudige installatie
Voor nieuwbouw en renovatie

Schüco DCS SmartTouch is eenvoudig en snel te installeren, of het nu in een nieuwe Schüco deur of in een bestaande entree is.

3586a38
Veiligheid
Controle via een app

Gebruik uw deurintercomsysteem op elk moment via de app en het lijkt alsof u thuis bent, ook als u dat niet bent. Met Schüco DCS SmartTouch kunt u bepalen wie toegang heeft tot uw droomwoning en wie er gebeld mag worden.

Makkelijk en handig

Bedien Schüco DCS SmartTouch eenvoudig en intuïtief via het touchscreen, of gebruik uw smartphone om het deurintercomsysteem te bedienen terwijl u onderweg bent wanneer u verbonden bent met internet. Op deze manier hebt u op elk moment toegang tot uw camera en audiosysteem en kunt u uzelf effectief beschermen tegen mogelijke inbraken.


Gebruik de Schüco-app om uw Schüco DCS SmartTouch in slechts enkele stappen in te stellen. Geautoriseerde gebruikers kunnen bijvoorbeeld hun huisnummer en persoonlijke pincode invoeren.

Camera
Volledige 1080p HD-resolutie met 140 ° schermdiagonaal voor een ideaal detectiebereik


Nachtzicht
Hoogste videokwaliteit, zelfs bij slechte lichtomstandigheden


Touch screen
4,3-inch display voor eenvoudig gebruik

Onderweg contact met uw woning met een smartphone

Compatibel systeem: gebruik de Schüco DCS SmartTouch-app op zowel iOS- als Android-apparaten.

Vanuit de hele wereld beschikbaar: de app past automatisch de overdracht van uw voordeur naar uw regionale mobiele telefoonnetwerk aan, zodat u de best mogelijke communicatie met uw voordeur heeft.

Schüco Cloud: meldingen op uw smartphone die via de Schüco Cloud worden verzonden, informeren u veilig en gemakkelijk zodra iemand aanbelt.

Autorisaties: Gebruik een of meerdere pincodes om te bepalen welke mensen uw voordeur via Schüco DCS SmartTouch mogen openen en op welk moment.

Logboekregistratie: volg wie uw Schüco DCS SmartTouch gebruikt, wie er aanbelt en wie op elk moment een toegangscode heeft ingevoerd.

State-of-the-art beveiliging: uw gegevens worden beschermd met het hybride TLS-coderingsprotocol, dat ook wordt gebruikt bij online bankieren.

app_schueco_dcs_smartouch

Meer automatische functies voor uw huisdeur

Als alternatief voor de Schüco DCS SmartTouch alles-in-één-oplossing zijn er ook afzonderlijke componenten van het Schüco-deurbesturingssysteem beschikbaar voor uw deur. Praat met een Schüco-partner bij u in de buurt.

Schüco Door Control System (DCS)

Het Schüco DCS-deurcommunicatiesysteem is een eenvoudige en zeer effectieve modulaire oplossing om de veiligheid van de entree van uw huis te verbeteren. Het biedt niet alleen een unieke combinatie van toegangscontrole en deurcommunicatie, maar kan ook gemakkelijk in het deurprofiel worden ingebouwd. Het stijlvolle zwarte glas van de module heeft een fraai en discreet karakter. U kunt losse componenten zoals een verlicht huisnummer combineren met oproeptoetsen voor één of meerdere partijen.

Schüco Fingerprint Easy

Verloren en gestolen sleutels behoren tot het verleden - met Schüco Fingerprint Easy kunt u uw deur openen met uw vingerafdruk. Het biometrische toegangssysteem voor vingerafdrukken voor binnen- en buitendeuren is uiterst eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en heeft een elegant, tijdloos ontwerp. Het schuine sensorvlak zorgt ervoor dat de plaatsing van de vingers intuïtief is. Als bijkomend voordeel bieden interne relaiscontacten het systeem de best mogelijke bescherming tegen sabotage.

Schüco BlueCon

Met de Schüco BlueCon toegangscontrolemodule kunt u de deuropener met uw smartphone bedienen. Het deurslot is uiterst eenvoudig te bedienen met een druk op de knop via een smartphone-app. Met behulp van de auto-unlock functie gaat de deur vanzelf open zelfs als de smartphone in je broekzak zit, Dee verbinding tussen slot en smartphone is binnen enkele seconden tot stand gebracht via bluetooth. Dit heeft ook geen nadelig effect op uw deur, omdat de BlueCon-module verborgen en bijna onzichtbaar gemonteerd is in de deursponning aan de binnenkant,. Dat zorgt ook voor bescherming tegen omgevingsfactoren zoals regen of storm.

Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.

Aluminium deur automatisering
Dashboard
Sluiten