Wat zoekt u?
...

Rijk aan afwisseling, efficiënt, lange levensduur

Moderne kunststof ramen bereiken een levensduur van 30 jaar, als alle andere onderdelen van de ramen ook zo lang funktioneren - zoals bijvoorbeeld dichtingen. Deze dragen hoofdzakelijk aan de goede werking van het raam bij. Bij Schüco kunststof ramen ontvangt u de beste kwaliteit tot in detail.

Hoogste kwaliteitseisen en een veelvoud aan voordelen

Energie efficïent, minimaal onderhoud en lange levensduur, soepele werking, ruime oppervlaktekeuze, hoge stabiliteit en smal aanzicht. Met kunststof ramen bereikt men woon waardes.

3586a38
ENERGIE

Waarde verhogen

Tegenwoordig is energiebesparing een onderwerp dat ons allemaal aangaat, niet alleen vanwege de last van stijgende kosten voor verwarming, maar ook omdat het toenemende energieverbruik leidt tot een toenemende uitstoot van voor het milieu schadelijke kooldioxide (CO2). Met PVC-U-ramen van Schüco verlaagt u uw energieverbruik aanzienlijk en bespaart u enerzijds geld en helpt u anderzijds het milieu.

3586a38
DESIGN
Zichtbaar individueel

Schüco kunststof ramen verbinden functionaliteit met tijdloos design. Een samenspel van een ruime kleurkeuze en vleugelvorm zorgt voor een persoonlijke keuze.

3586a38
COMFORT
Meer welzijn

Met Schüco PVC-U ramen wordt uw huis decennialang beschermd tegen tocht, lawaai, vocht en kou. Maak het uzelf gemakkelijk en geniet van uw nieuwe levenskwaliteit. De innovatieve EPDM-afdichtingstechniek in combinatie met geluidsisolerende beglazing zorgt voor een uitstekende geluidsisolatie. Daarnaast bieden extra ventilatie-units van Schüco op maat gemaakte oplossingen voor de ventilatie van uw ruimte.

3586a38
VEILIGHEID
Veilig voelen

Om u te allen tijde comfortabel en veilig thuis te voelen, is het de moeite waard om te investeren in uw eigen veiligheid. Schüco PVC-U ramen zijn verkrijgbaar met de modernste sluitsystemen en beslagmogelijkheden om uw huis aan te passen aan uw persoonlijke veiligheidsbehoeften.

Beste warmte isolatie door innovatieve constructies.

Kunststof als grondstof voor ramen wordt veel gebruikt in Europa. Met zijn overduidelijke prijs/kwaliteitsverhouding en zeer goede isolatie eigenschappen ligt kunststof in de raamwereld op plaats 1.


Schüco Living Alu Inside - de perfecte oplossing om energie te sparen

Door het gebruik van een unieke Aluminium - verbindtechnologie is Schüco Living Alu Inside een staalvrij systeem met de beste warmte isolatie. Het beslissende voordeel om het best isolerende PVC systeem te zijn is het materiaal in de kern - een hoogwaardige aluminium legering. Deze kaatst door zijn specifiek oppervlak het grootste deel van de wartmtestraling af.

  • Passiefhuis raamsystemen voor Uf - waarde tot 0,79 W/(m²K)
  • Middendichtingssysteem met 3 omlopende dichtingen als optimale weerstand voor wind, koude en water.
  • Verhoogde bouwdiepte voor meer zekerheid en inbraak

Schüco Living - Energiebesparende terrasdeur ontwikkeld naar uw eisen

Schüco Living zet vol in op komfort, veiligheid, energie efficïent en design. Met een bouwdiepte van 82 mm en een isolatiewaarde tot passiefhuis niveau beschikt het over alle eigenschappen, om het toekomstig enrgiebesparend raam te zijn. Een nieuwe dichtingstechnologie bied weerstand tegen tocht, vochtigheid en geluid een heel leven lang. Kwaliteit " Made in Germany" en inbraakweerstand tot klasse RC2.

  • 7 kamersysteem met zeer goede isolatie eigenschappen tot UF waarde van 0,96 W/( m²K)
  • Verkrijgbaar met 2 of 3 dichtingen
  • Veelvoud aan design opties
  • Minimale dorpelhoogte van 20 mm voldoet aan het barrièrevrije bouwen naar DIN 18040

Schüco CT 70 - de allrounder onder de kozijnsystemen

Met hoge warmte isolatie en een veelvoud aan toebehoren voldoen kunststof ramen van de CT 70 reeks aan de tijdloze eisen, slanke aanzichten en performante geluidsisolatie. Schüco CT 70 ramen zijn voorzien van 2 omlopende dichtingen.

  • Goede warmte isolatie: Uf-waarde van 1,2 tot 1,5 W/ (m²K)
  • Twee vleugelvarianten ( classic en rondo ) bieden keuzevrijheid.
  • Een veelvoud aan kleur- en designmogelijkheden.

Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.