Wat zoekt u?
...

Een verborgen ventilatieopening voor geavanceerde ontwerpeisen

Aantrekkelijk slank design

Schüco-blokramen kunnen worden gebruikt om bijzonder elegante raamontwerpen te creëren zonder van buitenaf zichtbare te openen ramen. Met deze aantrekkelijke ontwerpoptie bedekt het buitenframe het te openen raam volledig. Dit vestigt de bijzondere aandacht op het slanke karakter van het hoogwaardige aluminium raam en vormt een extreem smal frame voor grote, transparante en slanke kozijnen.

Hoge transparantie met Schüco-blokramen

schueco_blockfenster_img

Blokramen van Schüco maken het mogelijk om elegante ontwerpen te creëren met maximale transparantie. Door gebruik te maken van verborgen draairamen zijn frontbreedtes vanaf 67 mm mogelijk, terwijl ook aan de hoogste eisen voor warmte-isolatie wordt voldaan. Dit benadrukt het lichtgewicht karakter van de aluminium ramen perfect en vormt een extreem smal frame voor grote, transparante glasoppervlakken.

  • Extreem smalle gezichtsbreedtes en een verborgen ventilatie
  • Goede thermische isolatie met een hoge mate van transparantie
  • Ontwerpvrijheid dankzij verschillende openingstypen

Ramen met verborgen vleugels

Schüco AWS 90 BS.SI+

Het Schüco AWS 90 BS.SI + blokraam met een inbouwdiepte van 90 mm combineert de voordelen van aluminium met maximale warmte-isolatie voor designgerichte, duurzame architectuur.

  • Unieke thermische isolatie: Uf waarde = 0.96 W/(m2K)
  • Inbraakwering RC2 of RC 3
  • Minimale aanzichtbreedte 77 mm
Woning-Schimmert-20220930-49fotoBvanHoek

Schüco AWS 75 BS.SI+

De serie Schüco AWS 75 BS.SI + blokramen heeft een indrukwekkend uiterlijk met extreem smalle aanzichtbreedtes vanaf 67 mm en een verborgen vleugel. Door de verhoudingsgewijs smalle kaders in tegenstelling tot grote glasoppervlakken zijn de units transparanter en voldoen daarmee aan alle hedendaagse architectonische eisen.

  • Unieke thermische isolatie: Uf waarde = 1.3 W/(m2K)
  • Inbraakwering RC 2
  • Minimale aanzichtbreedte 67 mm

Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.