Wat zoekt u?
...

De beste bescherming tegen inbraken

Aluminium biedt u veel vrijheid bij het creëren van een individueel ontwerp voor uw bouwproject. Tijdloze ontwerpideeën en -vereisten kunnen worden geïmplementeerd met een hoog kwaliteitsniveau dankzij het brede scala aan verschillende oppervlakteafwerkingen in combinatie met een hoog draagvermogen en smalle aanzichtbreedtes. Hoge duurzaamheid, corrosiebestendigheid en weersbestendigheid zorgen voor stabiliteit en een lange levensduur. Als 100% recyclebaar materiaal voldoet aluminium aan de hoogste eisen van de circulaire waardeketen en de internationale Cradle-to-Cradle-normen.

Aluminium: een materiaal gemaakt voor de toekomst

Aluminium deuren van Schüco combineren talrijke, tijdloze ontwerpen met de hoogste mate van beveiliging, warmte-isolatie, weerbestendigheid en duurzaamheid. Dit betekent dat er vrijwel geen grenzen zijn aan de creativiteit - zelfs grootschalige deuren zijn haalbaar.

Voordelen:
 

 • Maximale stabiliteit en duurzaamheid dankzij het hoge sterkte van aluminium
 • Bedrijfszekerheid en functionaliteit
 • Weerbestendig
 • Lange levensduur
 • Gering onderhoud
 • Elegant design
 • Optimale energie-efficiëntie en thermische isolatie
 • Te recyclen, ecologisch duurzaam
 • Meerwaarde qua investering
 • Robuust
c2c_logo
3586a38
ENERGIE

Constante klimaatbeheersing

Een thermisch geïsoleerde Schüco deur garandeert een comfortabel binnenklimaat, ongeacht de buitentemperatuur. De warmte wordt tijdens het koude seizoen binnen gehouden en in de zomer buiten. Zo bespaart u dure energie voor uw verwarming en airconditioning en draagt ​​u tegelijkertijd bij aan de bescherming van het klimaat. Schüco garandeert u de hoogste isolatiewaarden, ongeacht het weer. Onze lage deurdrempels beschermen u ook tegen ongemak veroorzaakt door slagregen en tocht.

3586a38
Design
Creëer individuele designs

Door deurprofielen, vleugelomlijstingen en deurvullingen te combineren, ontstaat een visueel perfect deurontwerp. De deurvulling, geïntegreerd in het frame van de actieve deurvleugel, is het belangrijkste stylingelement om uw droomdeur een onderscheidend design te geven dankzij de verscheidenheid aan kleuren en vormen. Uw Schüco-partner heeft een uitgebreid assortiment deurvullingen voor u klaar staan. Hoe u zelf ook wilt vormgeven. De mogelijkheid om deurprofielen en deurvullingen met verschillende kleuren binnen en buiten te combineren, biedt nog meer vormgevingsmogelijkheden.

3586a38
COMFORT
Systemen gebaseerd op communicatie

Moderne deurbeheersystemen, zoals het Schüco Door Control System (DCS), vormen een ideale aanvulling op hoogwaardige toegangsdeuren. DCS biedt niet alleen een unieke combinatie van toegangscontrole, deurcommunicatie en nooduitgangscontrole, maar heeft ook een elegante zwarte glasafwerking. Het glas kan ook verzonken in het deurprofiel worden ingebouwd. De aluminium deur en het systeem vormen daarmee een perfecte eenheid, zowel technisch als visueel. Alle individuele modules kunnen naar wens met elkaar worden gecombineerd.

3586a38
VEILIGHEID
Veilig voelen

Denk je liever na over de  persoon naast je voordat je gaat slapen, dan aan degenen die probeert in te breken? Dankzij de nieuwste sluitsystemen en geteste weerstandsklassen, zoals het gecertificeerde Schüco AD UP Residentiële profielsysteem, en individuele armaturen, worden wooncomfort, visueel ontwerp en inbraakbeveiliging op unieke wijze gecombineerd. Op deze manier kunt u uw woning vanaf het begin optimaliseren volgens uw persoonlijke veiligheidseisen.

Creëer meerwaarde met aluminium deuren van Schüco

Aluminium is voor u de juiste keuze. Aluminium toegangsdeuren voor uw woning voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden tal van voordelen:

Schüco AD UP Design Edition

Designdeur met 90 mm inbouwdiepte voor de hoogste eisen qua vorm en functie.

 • Uf waarde max. 1.4 W/(m²K)
 • Vleugelhoogte max. 2500 mm
 • Vlakke deurvulling aan de buitenzijde of binnen en buiten
 • Inbraakwering RC 2 (WK2)
 • Aluminium deurgreep volledig geïntegreerd in het profiel met indirecte verlichting als hoogwaardig designelement met uitstekende stabiliteit

Schüco AD UP 90

Deursysteem met een inbouwdiepte van 90 mm voor maximale warmte-isolatie.

 • Uf-waarde max.1,3 W/(m²K)
 • Vleugelhoogte max. 2500 mm
 • Naar keuze met enkele of dubbele afdekplaat
 • Inbraakwering RC 2 (WK2)

Schüco AD UP 75

Deursysteem met een inbouwdiepte van 75 mm voor een designgerichte toegangsdeur.

 • Uf-waarde max.1,6 W/(m²K)
 • Vleugelhoogte max. 3.000 mm
 • Naar keuze met enkele of dubbele afdekplaat
 • Inbraakwering RC 2 (WK2)

Smart Building – automatisering begint bij de aluminium deur

Een aluminium deur biedt niet alleen directe toegang tot een woning, maar zegt ook iets over het karakter van de bewoners. Moderne deurbeheersystemen, zoals het Schüco Door Control System (DCS), zijn een ideale aanvulling op hoogwaardige toegangsdeuren. Geavanceerde technologie wordt gecombineerd met een hoogwaardige uitstraling om uw entree werkelijk in het oog te laten springen. DCS biedt niet alleen een unieke combinatie van toegangscontrole, deurcommunicatie en nooduitgangscontrole, maar kan ook verzonken in het aluminium deurprofiel worden ingebouwd. De  aluminium deur en het systeem vormen daarmee een perfecte eenheid, zowel technisch als visueel.


Meer informatie hier www.schueco.be/smarttouch


Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.