Wat zoekt u?
...

Building Skin Control voor het perfecte klimaat

Wil je een intelligent huis dat automatisch ventileert en de verwarming uitzet? Nu is het mogelijk dankzij Schüco Building Skin Control (BSC).

Schüco Building Skin Control (BSC)

Controle en monitoring van alle Schüco units

Automatiseringscomponenten van Schüco kunnen intelligent met elkaar worden verbonden via het Schüco Building Skin Control-systeemplatform. De software regelt bijvoorbeeld het automatisch sluiten van uw ramen bij regen, tijdgestuurde raamventilatie of energiezuinige nachtkoeling.


Met de Schüco BSC-app kunt u uw smartphone gebruiken om uw BSC-systeem snel en intuïtief te beheren, in te stellen en te bedienen.

Voordelen in een oogopslag:

  • Alle Schüco-units kunnen intelligent worden aangestuurd via de Schüco BSC-app
  • Opties om individuele units (bv. een raam) of unitgroepen (bijv. alle ramen op de begane grond) te bedienen
  • Bewaak de status van individuele eenheden via smartphone, zelfs onderweg (elektronische bewaking van openen en sluiten)
  • Individuele push-notificaties houden u op de hoogte van veranderingen in het systeem (bijv. als de ramen automatisch sluiten bij regen)
  • Bedien Schüco-elementen via spraakopdracht met Amazon Alexa
schueco_bsc

Compatibele systemen voor nieuwbouw en renovatieprojecten

Op het gebied van gebouwautomatisering bieden Schüco-systemen een uitgebreid, op maat gemaakt productportfolio met geoptimaliseerde interfaces. Zijn breedte en diepte zorgen ervoor dat de juiste oplossingen beschikbaar zijn om aan alle eisen te voldoen - van nieuwbouw tot renovatie- en moderniseringsprojecten.

3535a02_data

Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.