Wat zoekt u?
...

Een perfecte combinatie tussen design en veiligheid

Opdrachtgevers willen tegenwoordig transparante woonruimten die overspoeld worden met licht. Dienovereenkomstig is de trend voor verdiepinghoge raameenheden, die moeten voldoen aan de wettelijke normen en richtlijnen.

Veiligheid - een overzicht van de opties

Schüco heeft drie aantrekkelijke opties die niet alleen eersteklas bescherming bieden, maar ook in het gevelontwerp kunnen worden geïntegreerd. Glazen valbescherming houdt het zicht naar buiten vrij en hebben geen invloed op het uiterlijk van de gevel omdat ze nauwelijks zichtbaar zijn. In tegenstelling hiermee zet Stangenbescherming of een combinatie van glas en stangen individuele accenten op de gevel. Stangen met verschillende diameters en flexibele afstanden tussen de stangen zorgen voor veel verschillende ontwerpopties. Het enige dat alle verschillende opties gemeen hebben, is dat ze voldoen aan de wettelijke veiligheidsspecificaties.

Glazen valbescherming

De doorzichtige valbescherming van glas is nauwelijks zichtbaar en laat een duidelijk zicht naar buiten toe zonder het harmonieuze uiterlijk van de gevel in gevaar te brengen.

  • Glasdikte van 10 tot 16 mm

Valbescherming

De flexibele keuze van de afstanden tussen stangen, evenals de mogelijkheid om ronde buizen en stangen met verschillende diameters te gebruiken en te combineren, opent veel ontwerpmogelijkheden en zet individuele accenten in de gevel.

  • Stang diameter van 12 tot 35 mm

Combinatie van glas en stangen

Door glas- en stangen te combineren, kunnen ook individuele gevelaccenten worden aangebracht.

Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.