Wat zoekt u?

...

Creëer ruimten die overspoeld worden door licht.

Zeer goed thermisch geïsoleerde schuifdeuren, uit aluminium en kunststof bieden nieuwe mogelijkheden. Wie wil zijn woon- of werkruimte niet uitbreiden met een snelle en eenvoudige bediening? Voor het interieur bieden de schuifdeuren van Schüco een verscheidenheid aan nieuwe designconcepten. Dankzij hun ontwerp kunnen beide systeemversies naadloos worden gecombineerd.

Openingtypen

Schuifdeuren van Schüco bieden een perfecte functionaliteit - en dankzij een breed scala aan openingsopties bieden ze zeer bijzondere designmogelijkheden. De keuze van de openingsopties voor schuif- en hef-schuifdeuren is afhankelijk van het schuifsysteem.

Schuifdeuren

Royale openingen

Heeft u een deur nodig die eenvoudig opzij kan worden geschoven en royale openingen creëert tot tweederde van de breedte van de unit? Schüco-schuifdeuren werken vrijwel geruisloos in corrosievrije roestvrijstalen railsen. Alle schuifeenheden lopen in één vlak, zonder lelijke ventilatieopeningen die de kamer in steken. Het is mogelijk om tot zes glasframes te combineren, afhankelijk van uw behoefte.

Hefschuifdeuren
Perfecte bescherming tegen wind en water

Het is verrassend hoe gemakkelijk het is om een ​​hefschuifdeur te bedienen. In gesloten toestand is de deur perfect weerbestendig, biedt uitstekende thermische isolatie en geluidsreductie, terwijl de inbraakwerende eigenschappen uw persoonlijke veiligheid garanderen. Hefschuifdeuren moeten aan één kant of vanuit het midden worden geopend. Tot drie rails uitvoeringen maken grote openingsbreedtes mogelijk en daardoor flexibel inzetbaar in grootschalige gevelconstructies zoals een serre.

Vouwwanden
Echt geweldige ruimtebespaarders

Met vouwwanden van Schüco kunnen complete glazen gevels bijna volledig worden geopend. De afzonderlijke vleugels worden eenvoudig in smalle stapels gevouwen en opzij geduwd - snel en compact. Goed thermisch geïsoleerde vouwwanden voor buitentoepassingen kunnen heel gemakkelijk naar binnen of naar buiten worden geklapt en naar rechts en / of links worden verplaatst. De ventilatievleugels rollen bijna geruisloos op rolwagens. Ze worden bovenaan en onderaan veilig geleid. De niet-geïsoleerde vouwschuifdeur is de ideale keuze op plaatsen waar geen extra thermische isolatie nodig is.

Schuifdeuren met kipfunctie
Een combinatie van kip en schuiven

De ideale combinatie van schuifdeur en een draaikiepraam is praktisch en eenvoudig te bedienen. De ventilatieopeningen van uw Schüco-schuifdeuren kunnen eenvoudig worden gekanteld of het hele schuifgedeelte kan worden geopend voor ventilatie. Ze zijn stijlvol verzonken in de frame-eenheden aan de buitenkant en aan de binnenkant gemonteerd, waardoor ze optimaal weerbestendig zijn.

Materialen – ideale oplossingen

Referentieprojecten

Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.

Contact
Zoek een Schüco partner
Downloads
Schuifdeuren
Dashboard
Sluiten