Wat zoekt u?
...

Perfecte vormgeving, veelzijdig toepasbaar

De Schüco-standaardramen hebben een klassieke uitstraling. Opvallend is de grote verscheidenheid aan vormen en kleuren. Door de grote verscheidenheid aan ontwerpmogelijkheden helpen de ramen het gebouw een onderscheidende stijl te geven.

Aluminium: het bouwmateriaal van de toekomst

De basis van ramen voor de toekomst » Hoge stabiliteit, energiezuinigheid, waardevermeerdering, een scala aan oppervlakteafwerkingen, smalle ramen, vlotte werking, minimaal onderhoud en lange levensduur. Met de standaardramen van Schüco creëer je de hoogste kwaliteit voor een leven lang.

3586a38
ENERGIE

Meer waarde

De investering in de nieuwe energiebesparingsnorm voor aluminium van Schüco is de moeite waard in het licht van stijgende energieprijzen, aangezien aluminiumramen voldoen aan de hoogste thermische isolatie-eisen.

3586a38
DESIGN
Zichtbaar anders

Schüco aluminium ramen combineren functionaliteit met een tijdloze uitstraling. Intelligente technologie wordt harmonieus gecombineerd met veel verschillende vormen en kleuropties. Om elke droomwoning een onmiskenbare stijl te geven: die van u.

3586a38
COMFORT
Meer welzijn

Meer comfort en gemak in uw slimme huis. Ramen kunnen met één druk op de knop worden geopend en gesloten. Er is maar één blik nodig om te controleren of alle ramen gesloten zijn. Schüco's bouwtechnologie biedt een breed scala aan oplossingen voor uw huis, zoals elektronische bewaking van het openen en sluiten van ramen en deuren, natuurlijke en automatische ventilatie, evenals elektrisch bedienbare zonwering en bescherming tegen verblinding.

3586a38
VEILIGHEID
Een veilig gevoel

Schüco-ramen zorgen voor veiligheid op een verborgen en zeer effectieve manier. Uiteindelijk mag een verhoogde inbraakbeveiliging de esthetiek niet nadelig beïnvloeden. Schüco-ramen bieden daarom een ​​hoog niveau van basisbescherming, bijvoorbeeld met een raambeslag, die met behulp van extra vergrendelingspunten kan worden verhoogd tot weerstandsklasse 3 (RC 3). Het productassortiment wordt gecompleteerd door afsluitbare handgrepen en gemakkelijke bewaking van het sluiten met een bevestigingsfunctie voor het sluiten van de ramen bij het verlaten van het huis.

Creëer meerwaarde met Schüco aluminium raamsystemen

Aluminium is voor u de juiste keuze. Aluminium ramen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden tal van voordelen:

Schüco AWS 90.SI+ – het maximum aan warmte-isolatie

Het Schüco AWS 90.SI+ (Super Insulation) aluminium raam is een sterk thermisch geïsoleerd raam voor het passiefhuis.

 • Thermische isolatie: Uf-waarde = 0,71 W/(m2K)
 • Inbraakwerend tot RC 3
 • Minimale aanzichtbreedte van 99 mm

Schüco AWS 75 PD een attractief design met het mooiste uitzicht

Zeer hoge transparantie dankzij de smalst denkbare profilering. Het prachtige raamsysteem Schüco AWS 75 PD zorgt voor maximale lichtinval dankzij de minimale profielafmetingen.

 • Thermische isolatie: Uf  waarde = 1.7 W/(m2K)
 • Inbraakwerend tot RC 2
 • Minimale aanzichtbreedte van 55 mm

Schüco AWS 75.SI+ Thermische isolatie, robuust en geschikt voor moderne woningen

Het super goed thermisch geïsoleerde aluminium raamsysteem Schüco AWS 75.SI + (Super Insulation) zet een nieuwe standaard in thermische isolatie voor aluminium ramen - zonder concessies te doen aan comfort en design. 

 • Thermische isolatie: Uf waarde 0.92 W/(m²K)
 • Inbraakwerend tot RC 3
 • Minimale aanzichtbreedte van 91 mm
Woning-Schimmert-20220930-16fotoBvanHoek

Schüco AWS 75 BS.SI+ verborgen vleugel

Bij de aluminium raamserie Schüco AWS 75 BS.SI + staat BS voor Blok Systeem. Deze serie heeft een indrukwekkend uiterlijk met aanzichten vanaf 67 mm en een verborgen vleugel (zgn. blokvleugel). Doordat vrijwel geen verschil te zien is tussen bewegende en vaste delen, ontstaat een transparant geheel dat daardoor tegemoet komt aan de hedendaagse architectonische eisen.

 • Thermische isolatie Uf waarde = 1.3 W/(m2K)
 • Inbraakwerend tot RC 2
 • Minimale aanzichtbreedte van 67 mm

Schüco AWS 90 BS.SI+

Het Schüco AWS 90 BS.SI+ blokraam met een basisdiepte van 90 mm combineert de voordelen van aluminium met een maximale warmte-isolatie voor een duurzame en designgerichte architectuur.

 • Thermische isolatie: Uf-waarde = 0,96 W/(m2K)
 • Inbraakwerend tot RC 3
 • Minimale aanzichtbreedte van 77 mm

Zoek een Schüco partner bij u in de buurt

Schüco werkt met een breed partnernetwerk. Onze Schüco partners ondersteunen u bij uw individuele bouwproject - van advies en offertes tot en met de fabricage en installatie van uw Schüco producten.

Originele reserveonderdelen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel?

Bent u op zoek naar een origineel reserveonderdeel of accessoire voor uw Schüco ramen en deuren? U vindt ze in de reserveonderdelenwinkel.

Uw specialist in aluminium ramen en deuren

Schüco Premium Partner

Metallbauer Schüco Premium Partner

Premium Partners in België beantwoorden deskundig al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van Schüco producten.