Vælg dit ønskede område
Vælg dit område
Schüco søgning
Carbon Control - Design to Decarb

Schüco Carbon Control

Skræddersyede dekarboniseringsløsninger til arkitekter

Den europæiske Green Deal kræver klimaneutralitet inden 2050 i Europa. I Danmark vil vi reducere CO₂-udledningen med 70% allerede i år 2030; en enorm udfordring, især for byggesektoren, som er ansvarlig for 38% af den globale CO₂-udledning. Dette vil gøre CO₂ til den nye valuta, og et optimalt CO₂-fodaftryk vil være nøglen til at opfylde udbudskravene fuldt ud og sikre investeringer, der stiger i værdi.


Schüco Carbon Controls løsninger, der dækker alle byggefaser, betyder, at de projekterende får skræddersyede værktøjer, der kan hjælpe dem med at minimere CO₂-udledningen fra klimaskærmen lige fra det første udkast til hele bygningens livscyklus og maksimere rentabiliteten for entreprenører og investorer. Det betyder, at gode planer kan blive til en klimaneutral virkelighed.

Bygningsspecifik CO₂-reduktion i alle faser af byggeriet: Schüco Carbon Control

Design to Decarb: Vis automatisk din CO₂-balance

CO₂-reducerende produkter og tjenester sætter kursen mod det ideelle CO₂-resultat for en bygning - både for nybyggeri og for renoveringsprojekter - lige fra design- og planlægningsfasen til konstruktion og funktion.

Build to Decarb: Bæredygtig styring af minimering af CO₂-udledning

CO₂-reducerende produkter og tjenester hjælper med aktivt at styre den planlagte bygnings CO₂-fodaftryk og med at overholde lovkrav.

Operate to Decarb: CO₂-optimeret bygningsdrift

CO₂-reducerende produkter og tjenester fremmer både højeffektiv CO₂-reduceret drift af bygninger og nem vedligeholdelse af disse bygninger for at bevare deres værdi.

Recycle to Decarb: Fuldt genbrug af materialer

CO₂-reducerende produkter og tjenester hjælper med at returnere materialer til materialekredsløbet som nye ressourcer ved slutningen af deres levetid.

Dekarbonisierungs-Lösungen für Architekten

Med 'Design to Decarb' fra det indledende design til den færdige, dekarboniserede klimaskærm

Kursen er sat mod en bygnings efterfølgende CO₂-fodaftryk lige fra design- og planlægningsfasen. For rådgivende- og arkitektfirmaer bliver det mere og mere udfordrende at navigere i de lovmæssige krav og imødekomme kravene fra dine bygherre.

Med 'Design to Decarb', vores kombinerede pakke af CO₂-reducerende produkter og tjenester, kan kursen sættes mod det ideelle CO₂-resultat for en bygning fra planlægningsfasen og fremefter - både for nybyggeri og renoveringsprojekter.

Vis automatisk din CO₂-balance

Bygningens klimaskærm kan dekarboniseres gennem hele bygningens livscyklus ved hjælp af de holistiske modulære Schüco Carbon Control-løsninger. De projekterende kan til enhver tid hente vigtige data til økologisk bygningsevaluering og -certificering og dermed optimere og automatisere deres beregninger for et ideelt CO₂-fodaftryk. Løsningerne kan bruges i alle byggefaser og integreres problemfrit med hinanden, hvilket muliggør en konsekvent og effektiv CO₂-reduktion.

Referenceprojekter

Se vores referenceprojekter for at finde ud af, hvordan du med succes kan styre projektspecifik dekarbonisering af bygningens klimaskærm med Schüco Carbon Control.

137_Heinl_MA71_Humboldthafen_B_6236745

Humboldt Harbour | Bolig- og erhvervsbyggeri

Berlin, Tyskland

Læs mere
Stresemannstrasse_4 (Custom)

PULSE Berlin | Kommercielt nybyggeri

Berlin, Tyskland

Læs mere
4023a140

Schüco One | Virksomhedens nye hovedkvarter

Bielefeld, Tyskland

Læs mere
4038a01

Wohnregal | Bo i/arbejdsstudie

Berlin, Tyskland

Læs mere

FAQ

Hvad er en EPD?

Hvad er en EPD?

Forkortelsen EPD står for 'Environmental Product Declaration'. EPD'en er et dokument, der i dataform beskriver de miljørelevante egenskaber ved et bestemt materiale, der skal bruges i byggeriet. Ideelt set vil hele materialets livscyklus blive taget i betragtning her. Ved hjælp af disse data, som er baseret på GWP-værdien for materialet og konstruktionen, kan der foretages en økologisk vurdering af bygningen, og bygningen kan certificeres.

Hvad er en GWP værdi?

Hvad er en GWP værdi?

GWP-værdien kvantificerer en bygnings "globale opvarmningspotentiale" - CO₂-udledningerne fra indlejret kulstof og driftskulstof - i hele dens levetid. GWP-værdien vises som CO₂e eller CO₂-ækvivalent.

Hvorfor er det så vigtigt at overvåge CO₂?

Hvorfor er det så vigtigt at overvåge CO₂?

Den europæiske Green Deal har til formål at reducere drivhusgasudledningen med 55% inden 2030 og opnå klimaneutralitet inden 2050. Fra 1. januar 2023 er de projekteringsansvarlige forpligtet til at beregne hver bygnings "globale opvarmningspotentiale" som en GWP-værdi og angive dette i den overordnede energieffektivitetscertificering.

Dette krav gælder for alle byggerier, men der er kun grænseværdier til byggerier over 1000 m² og fra 2025 er der grænseværdier for alle størrelser.

Hvad er Carbon Control?

Hvad er Carbon Control?

Carbon Control gør dekarboniseringen af bygningens klimaskærm håndterbar. Med Carbon Control tilbyder Schüco et modulopbygget sortiment af forskellige produkter og tjenester i alle faser af byggeriet - planlægning, opførelse, drift og genbrug.