Vælg dit ønskede område
Vælg dit område
Schüco søgning
Stresemannstrasse_2 (Custom)
...

Guld for bæredygtigt byggeri

Fremstillet af genanvendelige materialer og genanvendelige enheder

PULSE Berlin baner vejen, når det gælder bæredygtige erhvervsejendomme. Bygningen sætter nye standarder for økologi og kvalitet på arbejdspladsen takket være de sunde og bæredygtige materialer, der er brugt under opførelsen, det effektive vandforbrug og brugen af vedvarende energikilder.

Beskyttelse af ressourcer, sikring af øget værdi

Nybyggeriet er designet i overensstemmelse med principperne i "Cradle to Cradle"-konceptet (C2C) og har modtaget DGNB Guld-certifikatet. Bygningen omfatter C2C-certificerede Schüco-vinduer og facadesystemer. Betongulvene består af et BubbleDeck-gulvsystem, som er fyldt med genbrugte plastkugler for at spare beton, gøre konstruktionen lettere og dermed reducere CO₂-udledningen. Andre komponenter, såsom de lydreducerende vægge, maling og tæpper, er også C2C-certificerede. 


Grønt atrium

Hjertet i den syv etager høje kontorbygning er det grønne atrium. Det generøse og lyse rum, de valgte materialer (f.eks. hurtigtvoksende bambus til trappen) og de mange planter skaber et naturligt rumklima og en behagelig, afslappende atmosfære. Stueetagen, der omgiver atriet, er tilgængelig og åben for offentligheden og byder på forskellige restauranter. I kælderen er der en underjordisk garage med 64 parkeringspladser, ladestationer til elbiler og stativer til omkring 120 cykler.


Projekt:

Pulse Berlin – kommercielt nybyggeri

Beliggenhed:

Kreuzberg, Berlin

Arkitektfirma:

IAA Architecten

Samlet areal:

13.300 m²

Færdiggørrelsesdato:

2021

Bæredygtighedscertificering:

DGNB – Guld

Installerede Schüco produkter:

Facader (aluminium og stål), vinduer, døre, brandbeskyttelse, solafskærmning

Installerede Schüco systemer:

AWS 90 BS (specialkonstruktion), låsbare begrænsningsstænger til sikkerhedsbarrierebelastning, FWS 60, FWS 50, ADS 90, ADS 75, ADS 80 FR 30, ALB passive solafskærmningslameller, Jansen VISS