Vælg dit ønskede område
Vælg dit område
Schüco søgning
Carbon Control - Build to Decarb

Schüco Carbon Control

Skræddersyede dekarboniseringsløsninger til producenter

Schüco Carbon Control gør det muligt for producenter at reducere CO₂-udledninger i planlagte klimaskærme (vinduer, døre og facader) med fremtidssikrede løsninger ved hjælp af nye CO₂-reducerede materialer og hybridkonstruktioner.

Det giver producenterne mulighed for aktivt at styre CO₂-fodaftrykket for den pågældende bygning i byggefasen og desuden skabe de rette betingelser for efterfølgende klimaoptimeret eller klimaneutral drift af bygningen.

På den måde hjælper vi producenterne med at opfylde markedets stigende krav til CO₂ i udbudsfasen og sikre deres konkurrenceevne på lang sigt.

Dekarbonisierungs-Lösungen für Verarbeiter

Med 'Build to Decarb' på vej mod en CO₂-neutral fremtid

'Build to Decarb' er vores modulopbyggede produkt, der giver producenterne mulighed for aktivt at styre den planlagte bygnings CO₂-fodaftryk under opførelsen og overholde de lovmæssige krav.  

Sammen med energi- og CO₂-effektive løsninger som vores 3D-beregningssoftware SchüCal, er hybridsystemer med reduceret CO₂ og nye materialer som aluminium med lavt CO₂-indhold og ultra-lavt CO₂-indhold tilgængelige for vores kunder.

Denne effektive kombination gør det muligt at reducere niveauet af indlejret kulstof i byggeprojekter og derudover at opnå et acceptabelt grundlag for reduktion af driftskulstof under den efterfølgende drift af bygningen.

CO₂-Fußabdruck für Gebäude auf Knopfdruck

CO₂-fodaftryk med et tryk på en knap

Vores 3D-beregningssoftware SchüCal giver for første gang producenterne fuld gennemsigtighed med hensyn til CO₂-værdierne for de anvendte materialer og konstruktionsenheder. Med denne nyligt implementerede funktion kan brugeren bestemme det komponentspecifikke CO₂e-input i bygningen på et hvilket som helst tidspunkt i planlægningsprocessen og dele det med designere, bygnings certificeringsfirmaer og investorer i form af en EPD.

Carbon Control Consulting Team

Carbon Control Rådgivende Team

I udbudsdokumenter er der en stigende efterspørgsel efter omfattende CO₂-dokumentation og -certificering og til brug af nye materialer. Vores Carbon Control Rådgivende Team giver fabrikanterne en omfattende konsulenttjeneste, så de kan tilbyde konkurrencedygtige løsninger. 

CO₂-reduzierte Materialien im Bau

Reduceret CO₂-materialer

Ved at vælge de rigtige materialer kan producenterne aktivt påvirke niveauet af indbyggede emissioner. Til profiler med en særlig lav CO₂-værdi tilbyder Schüco, ud over VinylPlus®-certificerede PVC-U-enheder og standardaluminium, to nye aluminiumsprodukter. 

CO₂-sparende Hybridsysteme

Hybride systemer

Kombinationen af forskellige funktionelle elementer eller materialer kan være særligt CO₂-effektiv som en samlet løsning. En permanent vejrbestandig add-on konstruktion i aluminium kan f.eks. kombineres med en underkonstruktion i træ.

 CO₂-sparendes Verpackungs-Management für Baustellen

Håndtering af emballage

Fra produktion til brug på byggepladsen har vi konsekvent optimeret vores produktemballage med henblik på at spare CO₂.

FAQ

Hvad er en EPD?

Hvad er en EPD?

Forkortelsen EPD står for 'Environmental Product Declaration'. EPD'en er et dokument, der i dataform beskriver de miljørelevante egenskaber ved et bestemt materiale, der skal bruges i byggeriet. Ideelt set vil hele materialets livscyklus blive taget i betragtning her. Ved hjælp af disse data, som er baseret på GWP-værdien for materialet og konstruktionen, kan der foretages en økologisk vurdering af bygningen, og bygningen kan certificeres.

Hvad er GPW værdi?

Hvad er GPW værdi?

GWP-værdien kvantificerer en bygnings "globale opvarmningspotentiale" - CO₂-udledningerne fra indlejret kulstof og driftskulstof - i hele dens levetid. GWP-værdien vises som CO₂e eller CO₂-ækvivalent.

Hvad står LC og ULC for?

Hvad står LC og ULC for?

LC står for "low carbon aluminium" og ULC for "ultra-low carbon aluminium". Disse to betegnelser bruges om aluminiumsprodukter, der fås hos Schüco sammen med tilsvarende energieffektivt standardaluminium; de tilbyder profiler med en særlig lav CO₂-værdi.