Vælg dit ønskede område
Vælg dit område
Schüco søgning
082_Heinl_MA71_Humboldthafen_B_6236645
...

Urban livsstil i Humboldt Havn

Bolig- og erhvervskomplekset i den indre by har bæredygtighed i fokus

De to nybyggerier H3B og H4B har en moderne, tidløs arkitektur og skaber et bymæssigt og sofistikeret kompleks ud mod vandet ved Humboldt-havnen i Berlin. De syv-etagers nybygninger med en indre gård og underjordisk garage tilbyder ikke kun kontorlokaler, men også i alt 188 lejligheder.

Boligareal til ethvert behov

Størstedelen af lejlighederne har to eller tre soveværelser, som er de mest efterspurgte, ifølge arkitektfirmaet. De større lejligheder på øverste etage kan sammenlignes med private huse og adskiller sig fra de lavere lejligheder med deres eksklusive højde. Opholdsrummene har en åben planløsning og er udstyret med kontrolleret ventilation med varmegenvinding.


Passivhus-certificeret facade

Den høje kvalitet i designet af klimaskærmen er særligt imponerende. Det anvendte Schüco Passivhus-certificerede sprossefacadesystem bidrager til den visuelle adskillelse af bygningsområderne, hvilket gør forskellen mellem bolig- og erhvervsområderne tydelig. Løsningen tilbyder også de højeste varmeisoleringsværdier, ligesom de monterede Schüco vindues- og dørsystemer, hvilket sikrer en effektiv bygningsdrift. Dette var en medvirkende faktor til, at komplekset modtog LEED Guld-prisen.


Projekt:

Humboldthavnen H3B & H4B – bolig- og erhvervsbygningskompleks

Beliggenhed:

Centrum, Berlin

Arkitektfirma:

Hadi Teherani Architects with prasch buken partner architekten bda

Samlet areal:

37.600 m² (brutto)

Færdiggørelsesdato:

2020

Bæredygtighedscertificering:

LEED Guld-certificering

Installerede Schüco produkter:

Vinduer, døre, facader

Installerede Schüco systemer:

AWS 75.SI, ADS 75 HD.HI, FWS 50.SI