Vælg dit ønskede område
Vælg dit område
Schüco søgning
4023a131
...

Bæredygtighed på alle niveauer

Bygningen er den første i verden, der har fået tildelt LEED Platinum, BREEAM Excellent og DGNB Platinum- og Diamond-mærker

Virksomhedens hovedkvarter sætter en karakteristisk accent på Schüco Campus i Bielefeld og tilbyder en arbejdsplads til den næste generation. Den dynamisk formede kontorbygning med sine fremtidsorienterede facadesystemer viser, at de højeste krav til design, funktionalitet og bæredygtighed kan kombineres perfekt.

Skræddersyet facadekonstruktion

Bygningens bæredygtighed skyldes bl.a. den skræddersyede facadekonstruktion, der er udviklet af Schücos ingeniørteam. Facaden kombinerer stil med de tekniske egenskaber fra de mange Schüco-systemer, der er installeret. Systemerne giver optimale varmeisoleringsværdier, som bidrager til en effektiv bygningsdrift.


Flere priser

Dette arbejde mod bæredygtigt bygningsdesign, energibesparende drift og et sundt arbejdsmiljø er blevet anerkendt af de tre internationalt anerkendte certificeringssystemer for bæredygtigt byggeri: LEED, BREEAM og DGNB. Fra DGNB modtog bygningen de to mest prestigefyldte priser: Platin for bæredygtighed og Diamant for design og bygningskulturarv.


Projekt:

Schüco One – virksomhedens nye hovedkvarter 

Beliggenhed:

Bielefeld  

Arkitektfirma:

3XN Copenhagen A/S 

Samlet areal:

8.500 m² (brutto) 

Færdiggørelsesdato:

2022 

Bæredygtighedscertificeringer:

DGNB – Platin og Diamant, LEED – Platin, BREEAM 

Installerede Schüco produkter:

Solafskærmning, facader, vinduer, sikkerhed 

Installerede Schüco systemer:

AAWS 90.SI+, AWS 57 RO, AWS 75.SI+, FWS 35 PD.SI, ADS 80 FR 30, ADS 65 SL, SensTrack wireless, FWS 50, FWS 35 PD.HI, ADS 75 SL.SI