Vælg dit ønskede område
Vælg dit område
Schüco søgning
CO₂ objektspezifisch steuern
...

SCHÜCO CARBON CONTROL

Projektspecifik CO₂-kontrol med Schüco Carbon Control

De projekterende kan arbejde med en bygnings CO₂-fodaftryk på et tidligt tidspunkt for at sikre dens bæredygtighed og deres egen konkurrenceevne i udbud.


Schüco har derfor udviklet et holistisk, modulopbygget sortiment af produkter og tjenester, der kan bruges til at styre dekarboniseringen af klimaskærmen gennem hele bygningens livscyklus på et projektspecifikt grundlag: Schüco Carbon Control.


Serien er struktureret som en værktøjskasse på tværs af en bygnings fire livsfaser - planlægning, opførelse, drift og nedrivning - og tilbyder et udvalg af skræddersyede løsninger til hver fase med produkter og tjenester fra Schücos portefølje.

shutterstock_387274780

Schüco Carbon Control inkluderer metoder til optimering af bygningers formfaktor, koncepter til energieffektiv facadekonstruktion, CO₂-reducerende genanvendelige materialer og muligheden for at generere EPD'er med et tryk på en knap og i realtid for at kontrollere bygningens GWP-værdi eller bygningsspecifikke CO₂-fodaftryk.


Det dækker også projektspecifik rådgivning med et team af CO₂-rådgivere, der støtter arkitekter og producenter, når det handler om aktivt at minimere klimaskærmens CO₂-fodaftryk. 


Den holistiske betragtning af klimaskærmen gennem hele bygningens værdikæde og livscyklus betyder, at alle, der er involveret i byggeprocessen, kan gå sammen om at tage et stort skridt i retning af klimaneutralitet i byggesektoren som helhed.