Wat zoekt u?
LT_01
...

Shaping the future today: Schüco co-creator van Living Tomorrow

Innovatie en co-creatie op de Living Tomorrow Innovation Campus

LT_01_header

De Living Tomorrow campus is een creatief platform, welke “de toekomst” uitademt. Een innovatieplatform waar eindgebruikers, partners, sectoren en overheden, elkaar inspireren over diensten en producten voor morgen. Schüco heeft als co-creator hierin een grote rol, samen met een 80-tal partners uit de industrie en de samenleving. Geïnteresseerde bezoekers kunnen op deze locatie innovatieve oplossingen ontdekken over bijvoorbeeld de aanpak van klimaatverandering, grondstofschaarste en de energietransitie. Samen onderzoeken we en geven we de visie weer van hoe we in de toekomst zullen leven en werken.

Op de Living Tomorrow site worden 6 belangrijke innovatiethema’s fysiek toegelicht:

  • Smart Home - Out of Home – hoe zullen de huizen van de toekomst eruitzien, welke diensten en innovaties zullen worden geïntegreerd, welke materialen zullen worden gebruikt en hoe zal het interieurontwerp eruitzien...
  • Smart Mobility - Logistics – hoe ziet het openbaar vervoer van morgen eruit, hoe zit het met zelfrijdende auto's, e-voertuigen, MAAS, toekomstige logistiek, de bezorg box van de toekomst, slimme verpakkingen, mobiele diensten, smartphone en het internet van morgen, wearables, mobiel werken en meer.
  • Smart Buildings – Infrastructure – innovatieve materialen, IOT, communicatie, toekomstige retailoplossingen, domotica en gebouwautomatisering, slim parkeren, slimme verlichting, kantoren van de toekomst, restaurants van de toekomst, hotels van de toekomst...
  • Smart Health – Care – hoe ziet toekomstige zorg en genezing eruit, gezonde voeding, zero emissie, sport & vrije tijd...
  • Smart Working – hoe werkkrachten, a.d.h.v. slimme technologieën, efficiënt, flexibel en duurzaam inzetbaar houden? Denk aan een werkomgeving vol mensgerichte technologiën van augmented reality, collaboratieve robots en exoskeletten tot feedbacksensoren, big data en kunstmatige intelligentie.
  • Smart Cities – Industry – hoe zien de slimme steden van morgen eruit? Hoe gaan we leven en werken, hoe gaan we communiceren met overheidsdiensten, toekomstig onderwijs...


Buiten de fysiek te bezoeken demo-ruimtes is er tussen de partners onderling ook ruimte voor samenwerking aan innovatieve projecten- en concepten. Deze innovatiehub effent de weg naar de wereld van morgen.


BA_Innovation Campus_3D_N_3D2_Aankomst

Waarom is Schüco co-initiator van Living Tomorrow?

20211026_Living Tomorrow_A001_HR

Met dit partnership onderstrepen wij nog eens onze rol als voorloper in de bouwsector. Wij willen bijdragen aan het laten "beleven" van de toekomst voor iedereen die dat wenst. Schüco´s kernwaarden; Innovatie, Partnerschap, Kwaliteit en Duurzaamheid komen hier in een perfecte harmonie tezamen in een platform voor gezamenlijke innovatie, inspiratie en co-creatie.  We bieden onze partners:


  • Beleving van de laatste innovaties en indien gewenst zelfs deelname aan werkgroepen en brainstorming
  • Een dialoog met andere gelijkgezinde innovatiepartners
  • Een prachtige belevingsshowroom van innovatieve Schüco-producten in de splinternieuwe Living Tomorrow campus
  • Een centrale ligging in België, dicht bij onze klanten, met tal van vergaderfaciliteiten in een unieke omgeving


LT2030_official 3 (1)
1
FWS 35 PD
Gevelsysteem panorama-design met geïntegreerde oplossing voor volledig glazen hoeken zonder profielen.
2
AS FD 90.HI
Vouwwandsysteem dat gekenmerkt wordt door zijn zeer smalle aanzichten en uitstekende warmte-isolatie.
3
AWS 114 PAF + Tiptronic
Geautomatiseerd en gevarieerd raamsysteem met eenvoudige montage - op gelijkvloers.
4
ASE 80 LC
Schuifdeursysteem dat design en comfort efficiënt combineert.
5
FWS 60 CV
Gevelsysteem met optisch perfecte versmelting van raamvleugel en draagconstructie in de gevel met Frans balkon.
6
AWS 90 AC.SI
Raamsysteem met natuurlijke raamventilatie en een gelijkmatige geluidsisolatie.
7
AWS 75.SI TipTronic
Geautomatiseerd Panorama Design schuifdeursysteem voor architecturale oplossingen met maximaal comfort (op 12e verdiep).
8
AS PD 75.HI Performance Line
Geatomatiseerd Panorma Design schuifdeursysteem voor architecturale oplossingen met maximaal comfort (op 12e verdiep).
9
AD UP Barrierevrij
Deursysteem met hoge isolatiewaarden en barrièrevrije onderdorpel
10
Schüco Interior Systems
Het nieuwste scheidingswandsysteem biedt talloze mogelijkheden voor open ruimtes waarbij lichtinval behouden blijft.
11
FWS 50
Veelzijdig vliesgevelsysteem met 50 mm aanzichtbreedte als basis voor een breed scala aan oplossingen.

Welke fysieke Schüco-producten zijn te vinden in het Living Tomorrow-gebouw?

1
FWS 35 PD
2
AS FD 90.HI
3
AWS 114 PAF + Tiptronic
4
ASE 80 LC
5
FWS 60 CV
6
AWS 90 AC.SI
7
AWS 75.SI TipTronic
8
AS PD 75.HI Performance Line
9
AD UP Barrierevrij
10
Schüco Interior Systems
11
FWS 50

Oplossingen op maat

Of u nu particulier, verwerker, architect, projectontwikkelaar en/of investeerder bent, uw behoefte staat voor ons centraal. Wij staan u bij tijdens elke fase van het bouwproces. Door middel van ons uitgebreide pakket aan producten en diensten, helpen we tijdens het hele bouwproces om o.a. te voldoen aan technische vereisten, maar ook klimaatbeleidsaspecten en bouwregelgeving, en dit gedurende de hele levenscyclus van een gebouw. Schüco creëert duurzame gebouwschillen, waar de behoeften van mensen centraal staan en duurzaamheid en technologie in perfecte harmonie zijn. Schüco systeemoplossingen voor ramen, deuren en gevels uit aluminium voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design, comfort en veiligheid.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie te ontvangen of een bezoek aan het Living Tomorrow gebouw te boeken? Gebruik dan het onderstaande contactformulier:


Naar het contactformulier