Wat zoekt u?

weitblick_jogi_thumb
...

Het Power programma voor uw zakelijke succes

Elke crisis biedt een kans. Laten we het gebruiken om samen sneller vooruit te gaan.

We zijn ervan overtuigd dat je zelfs sterker uit een wereldwijde crisis als de huidige kunt komen - je moet gewoon weten hoe je die moet aanpakken. Dat betekent voor ons: niet duiken en wachten tot alles weer "normaal" is. Kom nu in actie, in het voordeel van onze klanten en partners. Dat is precies wat we doen met het Schüco Plus Power Programma!

ONS PLUSPUNT VOOR VERWERKERS


We willen onze partners een echte meerwaarde bieden: met aantrekkelijke product- en servicepakketten en uitgebreide digitale oplossingen. We stellen het bestaande in vraag, creëren merkbare stimulans en leggen zo de basis voor een succesvolle toekomstige onderneming.

Zelfs als de huidige situatie een uitdaging is: dit is het goede moment om na te denken en te handelen - in partnerschap én op de juiste toon!

Actiepakketten in één oogopslag

  • Producten
  • Digitaal
  • Machines
  • Productie / Gereedschappen

Zonweringssystemen

3426a06

Schüco Integralmaster – nieuwe stoffencollectie

De Schüco Integralmaster is een binnenliggend rolgordijnsysteem voor een perfecte integratie in de glaslatten van de Schüco AWS (Aluminium Window System) raamsystemen - alleen zichtbaar wanneer zonwering, bescherming tegen verblinding of privacybescherming vereist is. Wind- en weersonafhankelijke bescherming die, afhankelijk van de keuze van de folie of stof, een onbelemmerd zicht naar buiten mogelijk maakt.


Actiepakket informatie

3426a06

Schüco Integralmaster – elektrische zonwering als geïntegreerde comfortoplossing

De Schüco Integralmaster is een binnenliggend rolgordijnsysteem voor een perfecte integratie in de glaslatten van de Schüco AWS (Aluminium Window System) raamsystemen - alleen zichtbaar wanneer zonwering, bescherming tegen verblinding of privacybescherming vereist is. Wind- en weersonafhankelijke bescherming die, afhankelijk van de keuze van de folie of stof, een onbelemmerd zicht naar buiten mogelijk maakt.


Actiepakket informatie

3426a06

Zonwering CSB - Zonwering met hoge windstabiliteit

Het zonweringssysteem Schüco CSB (Concealed Shaped Blind) is uitgerust met externe, oprolbare aluminium lamellen die de hoeveelheid warmte die op zonnige dagen het gebouw binnenkomt, sterk verminderen. Als volledig geïntegreerde of aan de voorzijde gemonteerde geveloplossing overtuigt het systeem door zijn veilige werking, zelfs bij sterke windbelasting, en door zijn hoge mate van transparantie. Maak nu kennis met ons speciale aanbiedingspakket.


Actiepakket informatie

BSC_m_Ansteuerung_Alexa

Schüco ASE 60/80.HI TT - Slimme automatiseringsoplossingen

Digitalisering maakt onze wereld slimmer en intelligenter. Zij maken ons dagelijks leven gemakkelijker, zorgen voor meer comfort en zuinigheid en beschermen onze gezondheid, gebouwen en eigendommen. Schüco biedt u hiervoor intelligente en in een netwerk aan te sluiten producten en systemen aan. Uw klant wil zijn schuifdeur graag verbinden met zijn eigen smart home of bedienen via Alexa, Google of een andere applicatie? Ook aan deze eis kan gemakkelijk worden voldaan met Schüco TipTronic en door een aansluiting op Schüco Building Skin Control (BSC).

Actiepakket informatie

Schüco Design raamkruk - nieuwe krukverbinding voor een naadloze overgang

Raamkrukken voldoen aan hoge eisen qua functionaliteit en design. Zij staan ​​centraal en leggen de verbinding tussen het element en een persoon. Het is daarom des te aantrekkelijker om een ​​handgreep te gebruiken dat visueel past en prettig in de hand ligt. De afsluitbare versie die we ook in ons assortiment aanbieden is, is inbraakwerend en zorgt voor een gevoel van veiligheid.


Actiepakket informatie

Schüco Panorama Design schuifsystemen: de voordelen van maximale transparantie

Zijn uw klanten op zoek naar een schuifdeur die binnen met buiten laat versmelten en tevens een architectonisch highlight is? Dan zijn Schüco Panorama Design schuifsystemen de eerste keuze voor elk gebouw. Verborgen vleugel- en ramenprofielen in de muur en het plafond en minimale aanzichtbreedten en inbouwdiepten beperken de schuifdeur visueel tot een minimum, zonder aan flexibiliteit in te boeten.


Actiepakket informatie

Raamsystemen

Schüco SmartActive greep - antimicrobieel in het belang van onze gezondheid

Overal waar grote aantallen mensen samenkomen, is het risico op besmetting van diverse ziektes het grootst. Daarom is het bijzonder zinvol om Schüco SmartActive te gebruiken in drukbezochte gebouwen zoals stations, luchthavens, administratieve instellingen, scholen en universiteiten, hotels en restaurants, maar ook in zorginstellingen zoals ziekenhuizen en dokterspraktijken. Deze gebouwen beschikken momenteel helaas nauwelijks over producten die besmetting tot een minimum kunnen beperken door middel van een antimicrobiële coating. Schüco SmartActive kan de perfecte oplossing bieden!


Actiepakket informatie

AWS_75_SI_plus_barrierefrei_m_betreutes_Wohnen

Barrièrevrije raamsystemen. Voor vandaag. Voor morgen. Voor gebouwen met toekomst.

Bouwen aan de toekomst betekent ook barrièrevrij bouwen - en niet alleen om de uitdagingen van demografische veranderingen het hoofd te bieden. Op basis van de aspecten toegankelijkheid, herkenbaarheid, begaanbaarheid en bruikbaarheid betekent toegankelijkheid dat iedereen zelfstandig en grotendeels zonder hulp van buitenaf alle drempelvrije elementen van zijn woonruimte kan gebruiken. Toegankelijkheid is daarom een ​​essentieel aspect bij het ontwikkelen en optimaliseren van duurzame Schüco-systemen zoals Schüco AWS.


Actiepakket informatie

Deursystemen

Barrièrevrije deursystemen. Voor vandaag. Voor morgen. Voor gebouwen met toekomst.

Bouwen aan de toekomst betekent ook barrièrevrij bouwen - en niet alleen om de uitdagingen van demografische veranderingen het hoofd te bieden. Op basis van de aspecten toegankelijkheid, herkenbaarheid, begaanbaarheid en bruikbaarheid betekent toegankelijkheid dat iedereen zelfstandig en grotendeels zonder hulp van buitenaf gebruik kan maken van alle drempelvrije elementen van zijn woonruimte. Toegankelijkheid is daarom een ​​belangrijk aspect bij het ontwikkelen en optimaliseren van duurzame Schüco-systemen zoals Schüco AD UP. 


Actiepakket informatie

3426a06

Schüco AD UP – het deursysteem voor alle toepassingen​

Het Schüco AD UP (Aluminium Door Universal Platform) deursysteem combineert hoge stabiliteit met uitstekende thermische isolatie-eigenschappen dankzij de 5-kamerpro fi elconstructie. Dankzij het modulaire afdichtingssysteem kunnen individuele vereisten en schaalbaarheid om de dichtheid en Uf-waarden te verhogen binnen een constructiediepte worden aangepast.


Aktiepakket informatie

Schuifsystemen

ASE_60_TipTronic_m

Barrièrevrije schuifsystemen. Voor vandaag. Voor morgen. Voor gebouwen met toekomst.

Bouwen aan de toekomst betekent ook barrièrevrij bouwen - en niet alleen om de uitdagingen van demografische veranderingen het hoofd te bieden. Op basis van de aspecten toegankelijkheid, herkenbaarheid, begaanbaarheid en bruikbaarheid betekent toegankelijkheid dat iedereen zelfstandig en grotendeels zonder hulp van buitenaf gebruik kan maken van alle drempelvrije elementen van zijn woonruimte. Toegankelijkheid is daarom een ​​essentieel aspect bij het ontwikkelen en optimaliseren van duurzame Schüco-systemen zoals Schüco ASE 60 / 80.HI.


Actiepakket informatie

Automatisatie systemen

DriveTec_FR_m_Sporthalle

Schüco DriveTec: slimme ventilatieoplossing met intelligente netwerkgekoppelde aandrijftechniek

Schüco DriveTec stelt nieuwe standaarden voor opbouwmotoren en combineert energiebeheer, veiligheid en automatisering in gebouwen. Dankzij de mogelijkheid om Schüco Drive Tec volledig in het Schüco Building Skin Control (BSC) platform te integreren, kunnen alle comfortfuncties naar wens worden gebruikt. Schüco DriveTec-ramen kunnen bijvoorbeeld automatisch worden geopend om te ventileren en vervolgens weer worden gesloten met behulp van VOC-sensoren.


Actiepakket informatie

Gevelsystemen

Schüco FWS 50/60: geoptimaliseerd in ontwerp, verwerking en efficiëntie

De Schüco FWS 50 / FWS 60 vliesgevel stelt maatstaven op het gebied van verwerking en energie-efficiëntie. Voorgemonteerde systeemcomponenten bieden in de werkplaats voor snelle en efficiënte fabricageprocessen. De vliesgevel biedt een grote verscheidenheid aan vormgevingsmogelijkheden in de gangbare aanzichtbreedtes bij het realiseren van verticale vliesgevels en lichtdaken.


Actiepakket informatie

Maximale warmte-isolatie in het Schüco FWS 50/60 gevelsysteem

In de wereld van vandaag betekent moderne, duurzame architectuur niet alleen het creëren van filigrane gebouwen met een hoogwaardig ontwerp, maar ook het bereiken van maximale energie-efficiëntie door middel van de beste U-waarden. In het gevel systeemplatform Schüco FWS wordt als systeembasis een optimale warmte-isolatie bereikt met behulp van intelligente isolatortechnologie. Het gamma varieert van standaard thermische isolatie via HI thermische isolatie tot passiefhuis gecertificeerde SI thermische isolatie.


Actiepakket informatie

SchüCal - nieuw product- en licentiemodel

Langdurige processen, omslachtige contractafhandeling, wachten op de dongle, ontbrekende functionaliteit in de geboekte versie van SchüCal - dit alles is een belemmering voor de dagelijkse gang van zaken. Een tekort aan geschoolde arbeidskrachten en economische schommelingen vragen om een ​​flexibele inzet van personeel en software. Met het nieuwe product- en licentiemodel voor SchüCal zetten we nieuwe maatstaven in de branche.


Actiepakket informatie

SchüCal met de plus in functionaliteit - test het en leer het nu kennen

SchüCal in het nieuwe product- en licentiemodel biedt veel functies in de individueel gewijzigde uitbreidingsfasen. Betreedt u de wereld van SchüCal of wilt u gebruik maken van de flexibele mogelijkheden van het geoptimaliseerde licentiemodel en uw bedrijf digitaal ontwikkelen? Probeer dan de nieuwe features van SchüCal intensief uit en laat u overtuigen van de talrijke voordelen  - en dat zonder op lange termijn gebonden te zijn aan softwarekosten.


Actiepakket informatie

Schüco LA 10 - de kleine "revolutie" voor elke raamproductie

De nieuwe Schüco regelstangmachine LA 10 is de kleine "revolutie" voor elke raamproductie. In combinatie met het Schüco Fabrication Data Center (FDC) is de verwerking van het Schüco SimplySmart-beslag nu nog betrouwbaarder, eenvoudiger en sneller. Het intelligente duo neemt alle processtappen over, van berekening tot automatisch ponsen en op maat snijden - voor een grote verscheidenheid aan openingstypes, vleugelmaten en weerstandsklassen.


Actiepakket informatie

Financieringsmogelijkheid voor machines

Renteloze en flexibele financiering van machines zorgen voor een steeds up-to-date machinepark, voor hogere efficiëntie tijdens het productieproces en meer liquiditeit in uw bedrijf. Bij de perfecte planning en inrichting van uw machinepark en productieprocessen kunt u op de expertise van onze eigen hiervoor getrainde Schüco medewerkers rekenen. Ze ondersteunen u bij het kiezen van de meest geschikte machines voor uw behoeften en zorgen voor een naadloze service en ingebruikname. Nieuwe machines maken de best mogelijke processen mogelijk, van prefabricage tot assemblage. Wij ondersteunen onze verwerkers wat betreft alle machines en ideeën die de workflow optimaliseren. Innovatieve technologie en op maat gemaakte diensten zorgen voor de kwaliteit van de verwerking, de reductie van kosten, besparen middelen en kunnen ontbrekende geschoolde arbeidskrachten opvangen.


Actiepakket informatie

Schüco gereedschappen ASE 60 en ASE 80 HI - voor elke raamproductie

De nieuwe Schüco schuifdeursystemen ASE 60 en ASE 80.Hi worden in de markt zeer goed ontvangen. Niet alleen vanwege de architectonische voordelen, zoals o.a. de mogelijkheid van een volkommen vlakke onderdorpel, terugslagveer en SmartClose, maar ook vanwege de modulaire opbouw. Deze modulariteit maakt het voor de verwerking mogelijk om rationeel en met zo weinig mogelijk onderdelen het gewenste type schuifdeur te assembleren. Om deze succesvol in de markt te zetten en efficiënt te kunnen produceren, zijn er verschillenden gereedschappen beschikbaar.


Actiepakket informatie

Schüco PD assemblagetafel - voor elke raamproductie

Schüco speelt met de Panorama Design schuifdeur en raamseries in op de toenemende vraag uit de markt naar slanke en transparante raamsystemen. Om in te spelen op deze vraag naar ramen met een minimalistisch aanzicht, is de raamserie AWS 75 PD op de markt gebracht. Deze heeft een verborgen vleugel en het glas wordt direct op de vleugel verlijmd. Om deze serie succesvol in de markt te zetten en rationeel te kunnen produceren, is er een PD assemblagetafel beschikbaar.


Actiepakket informatie

VRAGEN OVER SCHÜCO PLUS?

We zullen deze graag beantwoorden!

Schüco Plus
Dashboard
Sluiten