Wat zoekt u?
...

De OTTO FUCHS groep

Moederbedrijf van Schüco International KG

Schüco is sinds 1964 een dochteronderneming van OTTO FUCHS KG, een onderneming van de OTTO FUCHS groep.

Uit baanbrekende activiteiten op het gebied van metaalbewerking, op basis van een rijke ervaring, dankzij hoge innovatiekracht en creatief denken en handelen ontstond over de jaren een breed ingerichte ondernemingsgroep, die vandaag aan de internationale top staat. 

In de hoofdzetel in Meinerzhagen werken circa 3.000 medewerkers.

Als innovatieve ontwikkelingspartner staat de OTTO FUCHS groep met individuele concepten en oplossingen aan de zijde van klanten uit de lucht- en ruimtevaart, de automobiel- en de bouwsector en ook voor de machine en installatiebouw. Klantgericht handelen en de doelgerichte toepassing van decennialange materiaal- en procedurekennis op het gebied van smeden, extrusies en ringwalsen, resulteren in de ontwikkeling van steeds nieuwe, competitieve producten.

De producten die de OTTO FUCHS groep ontwikkelt en produceert zijn innovatieve halffabrikaten en componenten van aluminium-, magnesium-, koper-, titaan- en nikkellegeringen in een gesloten toegevoegde-waarde-keten - van de productie van het voormateriaal tot het smeden en de uiteindelijke afgewerkte materialen. Het eigen laboratorium zorgt niet alleen voor een voortdurende kwaliteitscontrole van de materialen, maar optimaliseert en ontwikkelt nieuwe legeringen voor nieuwe productideeën van de klanten.

Meer informatie

www.otto-fuchs.com


Wat is gemeenschappelijk aan een Porsche, een Audi en een BMW?

De FUCHS-velgen!

Het merk Fuchsfelge®:
Velen denken dat de FUCHS-velg uitsluitend voor Porsche wordt gebruikt. Een klassieke Porsche zonder de legendarische impeller - de zogeheten Fuchs-velg - is amper denkbaar. De Fuchs-velg is echter veel meer dan "slechts" een Porsche-velg: voor de OTTO FUCHS groep staat de fuchsvelg voor gesmede perfectie uit de fabriek van OTTO FUCHS. Deze is de combinatie van een effectief materiaal, de modernste productieprocédés, decennialange ervaring en ambachtswerk. Zo ontstaan in veel complexe productieprocédés gesmede meesterwerken voor uw voertuig.

Meer informatie:

www.fuchsfelge.de


Neem contact op met OTTO FUCHS.

OTTO FUCHS KG

Derschlager Straße 26

58540 Meinerzhagen

Postfach 1261

58528 Meinerzhagen

Tel. +49 2354 73-0

Fax +49 2354 73-201