Hva leter du etter?

...
Skandinaviske hjem Sverige

Maksimal utsikt, minimal naturpåvirkning

I Göteborgs skjærgård, nære svaberg og bad, finner du villa Plastic House II. Her har en familie med tre barn forsiktig realisert sin boligdrøm.

3504a09
3504a05

Grunnleggende for designprosessen var å maksimere den fantastiske utsikten og samtidig påvirke naturen så lite som mulig. Derfor kan huset lett demonteres slik at det eneste som er igjen er de 19 hullene som er boret i berget for å feste pålene.


Designet er enkelt med en luksuriøs følelse som minner om 50-tallets California. En innvendig skyvedør gjør det enkelt å skjerme kjøkken og stue fra barnas stue.


Vinduer, dører og skyvedører er bygget med naturelokserte Schüco-systemer i aluminium for å takle det harde klimaet på vestkysten.

FAKTA OM PROSJEKTET:


HVOR: Göteborgs skjærgård, Torslanda

ARKITEKT: Unit Arkitektur AB

BENYTTEDE SYSTEMER: Glassfasade FW 50+ SG, vinduer AWS 90.SI+,  skyvedører ASS 70.HI, dører ADS 70.HI og ADS 90.SI+

FOTO: Per Nadén


Har du et lignende prosjekt, som du ønsker veiledning og priser til? Da finner du din nærmeste Schüco partner her

Maksimal utsikt, minimal naturpåvirkning
Dashboard
webspecial.m209.close