Træd indenfor!

DE BEDSTE UDSIGTER

Med designskydedøre fra Schüco

Træd indenfor!
GØR DIN UDSIGT BEDRE

Med designskydedøre fra Schüco

Mit hjem. Min udsigt. Min skydedør.

Er en dør er ikke bare en dør? Ikke helt. Der er mange gode grunde til at vælge en skydedør: Skydedøre sørger for, at så meget lys som muligt når ind i boligen og de skaber en glidende overgang mellem ude og inde. Slanke rammeprofiler, der er indbygget i væg og loft, giver det bedste udsyn. Ønsker du lyse og åbne rum, vil du elske de store glasflader og åbninger, som kun skydedøre fra Schüco kan give dig. Derudover er moderne skydedøre meget energieffektive både om sommeren og vinteren.


Med individuelt tilpassede skydedøre fra Schüco får du lige præcis den skydedør, der passer til dit hus og din stil.

Prisvindende design.
Prisvindende design.
Top kvalitet.
Top kvalitet.
Gennemprøvet teknologi. Lang produktlevetid.
Gennemprøvet teknologi. Lang produktlevetid.
 Innovative- og bæredygtige løsninger.
Innovative- og bæredygtige løsninger.
Rohbau_schiebetuer_web

Hvilken skydedør

er den rigtige for mig?

Panorama

Design

Klassisk

Design

Foldedør

Design

Den eksklusive Rammeløs med store glasarealer

Udsigten bliver ikke bedre end dette. Store glasarealer
og smalle profiler er kendetegnene for Schüco Panoramadesign skydedøre.

Den brede anvendelige Alsidig og gennemprøvet

Det klassiske Design af skydedøren har en imponerende alsidighed og er derfor det perfekte valg til stort set alle byggeprojekter.Den pladsbesparende Fleksibel og individuel tilpasning

Ubegrænset udsigt til udendørsarealerne. Stue og terrasse bliver til ét – via de sammenfoldelige dørfløje i fuld åbning.Skydedøre fra Schüco betyder design. Komfort. Sikkerhed. Energieffektivitet. Bæredygtighed.

De betyder måske også meget mere, til praktisk brug af hjemmet og dit velbefindende. Når du bygger eller renoverer er det vigtigt, at overveje rumløsninger, samspil mellem disse og med udenomarealerne. Rummet udenfor kan være en mindre altan eller en stor have. Døren, der forbinder ude og inde bestemmer, hvordan du oplever rummene. En skydedør fra Schüco er altid mere end blot en dør. Den skaber sammenhængen mellem ude og inde, lukker dagslys ind, isolerer godt og beskytter mod uønsket solvarme og endda også indbrud.

3424a08

DESIGN. Gør dit hjem helt unikt.

Skydedøre giver mere end blot en funktion. De er et designelement i dit opholdsrum. Sæt dit eget præg på dørgreb, farver og profiler.

3760a80

KOMFORT. Har mange forskellige facetter.

Skydedøre fra Schüco tilbyder maksimal komfort og bekvemmelighed – om det er niveaufri adgang, åbning, lukning eller ventilation.


3760a87

SIKKERHED. Du skal blot lukke døren ved fare.

På trods af deres smalle profiler og store glasarealer er Schüco designskydedøre testet og certificeret indbruds-modstandsevne.

_KSM4480

SMART. Bo intelligent.

Uanset om det er via en app, med et tryk på en knap eller ved hjælp af en stemmekommando, kan du nemt og sikkert styre dine Schüco-skydedøre.


3506a07

BÆREDYGTIGHED. Mere end blot miljø- og klimabeskyttelse.

Bæredygtighed har mange facetter. Bæredygtig handling hos Schüco omfatter mange ting, herunder brugen af ​​genbrugsmaterialer, genanvendelighed, lang levetid og energieffektivitet.


Schüco er mere end bare skydedøre.

Schüco er systemleverandør – til vinduer, døre og facader.

schueco_jahresbericht_schueco_one_neubau_nacht

Schüco er den førende systemleverandør af vinduer, døre og facader. Schüco er repræsenteret af de 5650 medarbejdere, der dagligt arbejder i 80 lande over hele verden for at gøre dit hus til et hjem. Siden vores grundlæggelse i 1951 har vores Bielefeld-baserede familievirksomhed udviklet sig til at være den førende i branchen. Med en stor passion, energi og ekspertise arbejder vi på mange områder – design, teknologi, sikkerhed, komfort og bæredygtighed – for at gøre tingene bedre hele tiden. Ligesom vores skydedør-systemer. Dette betyder nogle gange, at gøre tingene mindre, som vores slimline-profiler, eller at fjerne noget helt som f.eks. dørtrinet. I dag gør vores teknologi det muligt for rum og natur at smelte sammen. Og gør dit hus til et hjem.


Min skydedør er fra Schüco!