Schüco zoeken
CO₂ objektspezifisch steuern
...

SCHÜCO CARBON CONTROL

Projectspecifieke CO₂-beheersing met Schüco Carbon Control

Architecten en planners kunnen in een vroeg stadium aan de slag met de CO₂-voetafdruk van een gebouw om de duurzaamheid ervan en de concurrentiekracht bij aanbestedingen te waarborgen.
 

Schüco heeft daarom een ​​holistisch, modulair aanbod van producten en diensten ontwikkeld waarmee projectspecifiek het koolstofvrij maken van de gevels gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw kan worden beheerd: Schüco Carbon Control.


Carbon Control is gestructureerd als een 'toolbox' voor de vier levensfasen van een gebouw – planning, constructie, exploitatie en recycling – en biedt voor elke fase een selectie van op maat gemaakte oplossingen, met producten en diensten uit het Schüco-portfolio.

Maak een afspraak voor een advies op maat:

shutterstock_387274780

Schüco Carbon Control omvat methoden voor het optimaliseren van de vormfactor van gebouwen, concepten voor energie-efficiënte gevelconstructie, CO₂-reducerende recyclebare materialen en de mogelijkheid om EPD's met één druk op de knop te genereren en in realtime de GWP-waarde van een gebouw te controleren op de specifieke CO₂-voetafdruk.


Het omvat ook projectspecifiek advies met een team van CO₂-adviseurs die architecten, fabrikanten, investeerders en exploitanten ondersteunen als het gaat om het actief minimaliseren van de ecologische voetafdruk van de gevels.


De holistische benadering van de gevels gedurende de gehele levenscyclus van deze gebouwen betekent dat alle betrokkenen bij het bouwproces samenkomen om een ​​enorme stap te zetten in de richting van klimaatneutraliteit in de bouwsector als geheel.