STAP BINNEN

Het beste uitzicht

met design schuifdeuren van Schüco

Logos 2023 (1)
STAP BINNEN
Verbreed het perspectief

met design schuifdeuren van Schüco

Mijn thuis. Mijn uitzicht. Mijn design schuifdeur.

Een deur is een deur? Niet helemaal. Wie vandaag voor een schuifdeur kiest, heeft daar goede redenen voor: schuifdeuren garanderen de bewoners een maximale lichtinval en een bijna onbeperkte verbinding van binnen naar buiten. Slanke profielen zonder storende deurkaders bieden het best mogelijke zicht naar buiten. Wie heldere, door licht doorstroomde kamers wil, zal de grote glaspartijen en brede doorgangen, die alleen schuifdeuren mogelijk maken, op prijs stellen. Over ruimte gesproken: ook het interieur vaart er wel bij. Want draaiende deurvleugels die in de kamer uitsteken, behoren tot het verleden. Bovendien zijn moderne schuifdeuren zowel in de zomer als in de winter zeer energiezuinig: ze houden warmte en kou gewoon tegen!


Met Schüco Design-schuifdeuren krijg je precies de schuifdeur die bij jouw bouwproject en stijl past.

Bekroond design.
Bekroond design.
Hoogste kwaliteit.
Hoogste kwaliteit.
Bewezen technologie. Blijvend plezier.
Bewezen technologie. Blijvend plezier.
Innovatieve en duurzame oplossingen.
Innovatieve en duurzame oplossingen.
Rohbau_schiebetuer_web

Welke schuifdeur

past bij mij?

Panorama

Design

Klassiek

Design

Vouw

Design

Opmerkelijk buitengewoon Kaderloos en groot

Een beter uitzicht kun je niet krijgen. Grote glasoppervlakken en smalle profielen - dat is wat Schüco Panorama Design schuifdeuren onderscheidt.

Het allroundtalent Veelzijdig en beproefd

De klassiek design schuifdeur overtuigt door zijn veelzijdigheid en is daarom de juiste keuze voor bijna elk bouwproject.

Het ruimtewonder Flexibel en plaatsbesparend

Een onbeperkt zicht naar buiten. Woonkamer en terras worden één - de vouw-design schuifdeur maakt dit mogelijk met maximale opening.

Een schuifdeur van Schüco is design. Is comfort. Is veiligheid. Is energie-efficiëntie. En duurzaamheid.

En misschien nog veel meer: voor jou persoonlijk en jouw welzijn. Wanneer je bouwt of renoveert, kies dan alle elementen zorgvuldig. Maar niet alleen het interieur bepaalt de toekomstige kwaliteit van je leefruimte. Ook de keuze van de deuren heeft een grote invloed op de manier waarop je je in je huis voelt. Een schuifdeur van Schüco is altijd meer dan zomaar een deur. Het is een verbinding van binnen naar buiten. Een bron van licht. Maximale bescherming: tegen kou, hitte, inbrekers.

3424a08

DESIGN. Maakt je huis uniek.

Een schuifdeur is meer dan een functie, het is een designelement in je leefruimte. Creëer je eigen stijl met handgrepen, kleuren en profielen.

3760a80

COMFORT. Heeft vele facetten.

Designschuifdeuren van Schüco bieden je maximaal comfort. Voor barrièrevrije toegang, maar ook voor openen, sluiten en ventileren.

3760a87

VEILIGHEID. Sluit gevaren gewoon uit!

Ondanks hun smalle profielen en grote glasoppervlak overtuigen Schüco Design-schuifdeuren door hun geteste en gecertificeerde inbraakbeveiliging.

_KSM4480

SMART. Maakt wonen intelligent.

Via app, aanraking of spraakbediening is de bediening van Schüco schuifdeuren eenvoudig en veilig - voor nog meer wooncomfort.

3745a04

ALUMINIUM of PVC. De keuze is aan jou!

Elk materiaal heeft zijn voordelen. Daarom is het vaak moeilijk om de juiste beslissing te nemen. Het goede nieuws is dat je bij Schüco zowel aluminium als PVC schuifdeuren kan verkrijgen.

3506a07

DUURZAAMHEID. Meer dan milieu- en klimaatbescherming.

Duurzaamheid heeft vele facetten. Het gebruik van gerecycleerde materialen, recycleerbaarheid, duurzaamheid en energie-efficiëntie - dit alles zorgt voor duurzaam handelen bij Schüco.

Schüco is meer dan alleen schuifdeuren.

Schüco is een systeem. Voor ramen, deuren en gevels.

schueco_jahresbericht_schueco_one_neubau_nacht

Schüco is een systeemleverancier voor ramen, deuren en gevels. Wat maakt Schüco bijzonder? Het zijn de 5.650 werknemers in 80 landen over de hele wereld die er elke dag aan werken om de technologische en dienstverlenende leider in de industrie te zijn, vandaag en in de toekomst. Als bescheiden familiebedrijf uit Bielefeld hebben wij ons sinds onze oprichting in 1951 ontwikkeld tot een pionier in de branche. Met veel passie, energie en knowhow maken we dingen steeds beter op allerlei gebieden: design, technologie, veiligheid, comfort en duurzaamheid. Net als met onze schuifdeuren. En dat leidt er soms toe dat iets kleiner wordt, zoals onze filigraanprofielen, of helemaal verdwijnt, zoals de vloerdrempels. Vandaag de dag maakt onze technologie het mogelijk dat ruimte en natuur één worden. En je huis een thuis.


Mijn schuifdeur, is van Schüco!