search.site.search.headline
mainStageElement1Image_data-2
  • Schüco Albania
...
  • Schüco Albania

Your Schüco Website for Albania

Ju falenderojmë për vizitën në Schuco. Për ju në Shqipëri kujdeset partneri i liçensuar i Schucos ALUKONIGSTAHL – partneritet i cili zgjat tashmë prej 60 vjetësh.
Në bazë të këtij bashkëpunimi të suksesshëm, ALUKONIGSTAHL në Shqipëri ofron përkrahje gjithëpërfshirëse për sistemet nga alumini, PVC-ja dhe çeliku.

SCHÜCO INTERNATIONAL KG

Karolinenstraße 1-15

33609 Bielefeld

Schüco Germany

+49 521 783-0 +49 521 783-4 51

ALUKÖNIGSTAHL D.O.O.

Milana Preloga 12

Bosmal City Center – Toranj B, sprat 5
71000 Sarajevo

ALUKÖNIGSTAHL

+355 68 20 50 919 +387 33 252 46-3