Wat zoekt u?
...

Configurators en apps

Schüco voor onderweg. Gebruik onze apps om onze producten of gerealiseerde gebouwen beter te leren kennen. Schüco configuraties helpen u uw bouwprojecten zelf te berekenen en plannen.

Apps

Schüco 360° Viewer App

Dompel uzelf onder in een driedimensionale omgeving met de Schüco 360° viewer app. Deze app geeft u het gevoel alsof u daadwerkelijk bij een beursstand, showroom of een referentieproject aanwezig bent. Ontdek de 360° panorama en download extra informatie over producten en projecten. 

schueco-fenster1
schueco-fenster1

Technische Documentatie

De Schüco technische documentatie app is een nuttige hulp bij veel commerciële dagelijkse situaties. Of bij de bouwbespreking, werkvoorbereiding, in het atelier of op de bouwlocatie - actuele informatie kan onmiddellijk worden opgeroepen en via de post verstuurd worden.

Shortcuts en informatie in real-time staan bij de technische documentatie app evenzeer op de voorgrond als het snelle navigeren in een catalogus en de actualiteit van de beschikbare gegevens.

De Schüco technische documentatie app is beschikbaar voor de besturingssystemen Android, iOS en Windows en biedt de gebruiker een moeiteloze toegang tot technische documentaties en architecteninformatie van Schüco. Overzichtelijk in een kiosk op categorieën gesorteerd, kan de documentatie heel eenvoudig op de eindapparatuur worden bekeken of gedownload. De catalogi staan zodoende ook zonder internetontvangst ter beschikking.

Reeds gedownloade catalogi kunnen eenvoudig geactualiseerd worden. Het tijdrovende werk bij het invoegen van aanvullende zinnen valt weg. En voor het snel navigeren in een catalogus is er een overzichtelijk gestructureerd inhoudsoverzicht.

Schüco Colourchart Applicatie

De vormgeving en de kleurstelling van het oppervlak bepalen in belangrijke mate de totaalindruk van een gebouw. De keuze van het kleurtype, de kleur zelf, de kwaliteit en de duurzaamheid over een bepaalde periode leveren een doorslaggevende bijdrage aan het ontwerp en de duurzaamheid van een gebouw. Schüco biedt drie oppervlaktebehandelingsprocessen aan voor haar producten: poedercoating (PowColor), anodische oxidatie/anodisatie (AnColor) en natlakken (WetColor).

De kleurapplicatie geeft u een overzicht van talrijke proefvlakken uit alle drie procestypes en presenteert object- en speciale oplossingen.


Downloaden in de App Store

schueco-fenster1
schueco-fenster1

Schüco Fabrication Realtime Support Applicatie

De uitdagingen op het gebied van service en onderhoud kunnen worden overwonnen met onze realtime productieondersteuning. De Schüco-applicatie voor mobiele, wereldwijde samenwerking op het gebied van service en onderhoud biedt u live video- en spraakcommunicatie tussen technici ter plaatse en onze Schüco-experts in het servicecentrum. De beeldkwaliteit is speciaal geoptimaliseerd voor service en onderhoud. Extra functies zijn onder andere chat en de mogelijkheid om samen te werken op een whiteboard. Om de volledige controle over alle content te behouden, wordt de real-time ondersteuning van Schüco Fabrication beveiligd met de nieuwste encryptietechnologie.


Overzicht van de functies:

  • Live videotransmissie om technici/klanten te verbinden met experts
  • Audiocommunicatie zonder vertraging (VOIP en telefoongesprek)
  • Mogelijkheid tot multi-conferenties met meerdere deelnemers
  • De laserpointer in live video
  • Stilstaande beelden maken: het is mogelijk om samen te werken op het whiteboard
  • Chatfuncties voor een snelle uitwisseling van informatie
  • Bel de helpdesk via het adresboek en het servicenummer
  • Kennisbank: toegang tot eerder gecreëerde media
  • Bestandsbeheer met mogelijkheden voor bestandsuitwisseling
  • Eenvoudige en intuïtieve bediening


Downloaden in de App Store

Downloaden in Google Play