1960'lı yıllar: Büyümeyi ilerletme

Yapı faaliyetleri 60'lı yıllarda giderek obje işine dönüyor. "Her şey tek elden" birçok işin arkasındaki merkezi düşüncedir - Schüco sistem tedarikçisi oluyor. Buna paralel olarak, Schüco yapı sanayisine sunduğu komple paketin içeriği olan mükemmel ürün kalitesi ve sağlam işlemenin yanında servis düşüncesine yoğun danışmanlık, eğitim ve değerli müşteri hizmetleri de büyük önem kazanır.

Neuer Inhalt (1)
Schüco Schiebesysteme sorgen für maximale Transparenz und lichtdurchflutete Räume.

Piyasa yeniliği

1963 Sürme kapı ve pencereleri için ilk büyük sistem gelişimi "Allwetter" yenilikçi sızdırmazlık sistemi ile piyasayı fethediyor. Sistemin satışı rakamları mükemmel. Büyük alanlı, yüksek çerçeveli sürme elemanları ve cam cepheler, dışarıya geniş ve net bir manzara sunar. Zamanın genişlik, özgürlük ve büyük düşünceye olan isteğini yansıtır.

Neuer Inhalt (1)
Eine starke Verbindung: OTTO FUCHS und Schüco

Güçlü bağ - Bugüne kadar

1964 Teknoloji şirketi Otto Fuchs KG'ye satışı sayesinde, Schüco için yeni ticari ve teknik bakış açılarının önü açılır. Schüco kurucusu Heinz Schürmann şirket yönetimini mühendis Dr. Ernst von Wedel'e devreder. Teknolojik üstün performans ve geleceğe bakış ortak yolu çizer. Ayrıca Schüco, yurtdışındaki genişlemesini sürdürür. Fransa, Hollanda ve Danimarka'da yan kuruluşlar oluşur. Almanya'da da büyüme devam eder: Schildescher Straße'deki işletme alanları artık yetmediğinde Schüco firması Karolinenstraße'de yeni ofis ve depolama binası planlar. Günümüzde de merkez binası orada bulunur.

Bunun dışında Schüco yeni iş alanları arar. Borgholzhausen kentinde Schüco Design'ın (bugün Schüco Interior Systems) kurulması ile Schüco firması portföyünü mobilya endüstrisi için alüminyum uygulamalarının üretimi ile genişletiyor.

Neuer Inhalt (1)
Haustüren gelten als Visitenkarten des Hauses.

Güçlü temel

1966 "Alldoor" sistemi ile Schüco ilk kendilerinin geliştirdiği tamamen alüminyumdan oluşan kapıyı sunar. Bu kapı, sonrasında geliştirilen tüm kapı sistemlerinin temelini oluşturur. Özellikle "Alldoor 60" sistemi optimize edilmiş izolasyon özellikleri ile çok ikna edicidir. Pencere ve kapılar için sıradan alüminyum profilleri değeri ev ısısını kolayca dışarı bırakırken, "Alldoor 60" sisteminde poliüretan köpüğü ile doldurulmuş elemanlar ev ısının kolayca dışarı sızmasını engeller. Sadece iki yıl sonra Schüco "Alsec 60 M" modeli ile ilk ısı izolasyonlu tam alüminyum konstrüksiyonunu piyasaya sunuyor.

Neuer Inhalt (1)
Schüco bietet Architekten Know-how und Spielraum für die Realisierung ihrer Ideen.

Mükemmel servis

Aynı yıl Schüco kendine ait mimarlık dış hizmetlerine başlar: Mimarlık danışmanlığı ile Schüco geniş kapsamlı servis hizmetlerinin temelini atar ve bu önemli hedef grubunda da, kişisel müşteri temasının birinci sınıf servis için önemli bir yapı taşı olduğunu gösterir.