Schüco beschermt uw huis

Inbraken vinden overal plaats: in vrijstaande woningen, villa's of appartementen. Maar de meeste inbraken kunnen met de juiste aanpak en beveiligingstechnologie worden vermeden. Met inbraakbestendige ramen, deuren en schuifdeuren van Schüco worden alle bedreigingen eenvoudig geëlimineerd. Van de oorspronkelijke productschetsen over de ontwikkeling tot de productie: met de uitgebreide testen in het eigen Technology Center garandeert Schüco een perfecte inbraakbestendigheid. De producten voldoen niet alleen aan de wettelijke vereisten van de weerstandsklassen, ze geven u ook een gevoel van veiligheid in uw eigen huis. Daar kunt u zeker van zijn.

Waar breken de meeste inbrekers in?

HUISDEUR

Bijna 10 % van de inbrekers komt een woning via de huisdeur binnen. De meeste inbrekers komen via de ramen of schuifdeuren binnen.

Schuifdeuren

De helft van alle inbrekers komt via schuifdeuren binnen. Op de voet gevolgd door de ramen en als laatste de voordeur

Ramen

Bijna de helft van alle inbrekers komen via een raam naar binnen. Alleen schuifdeuren zijn een iets populairder doelwit. Slechts enkele inbrekers komen een woning binnen via de voordeur.

Een sterke weerstand opbouwen

Iedereen die een nieuwe woning bouwt of zijn of haar huis renoveert, kan het beste kiezen voor ramen, deuren en schuifdeuren die op inbraakbestendigheid zijn getest en overeenkomstig zijn gecertificeerd. Dergelijke testen worden uitgevoerd in het Schüco Technology Center. Het is een van 's werelds toonaangevende testcentra voor ramen, deuren, gevels en nieuwe technologieën. De individuele weerstandsklassen zijn een van de basisaspecten van de testen. Alleen als een raam of deur succesvol weerstand kan bieden, kan het een inbraakpoging tegengaan. Over het algemeen: hoe hoger de weerstandsklasse, hoe beter de bescherming.

Wanneer vinden de meeste inbraken
plaats: overdag of 's nachts?

Overdag

Juist. De meeste inbraken vinden overdag na 10:00 uur plaats. Inbrekers veronderstellen dat er dan niemand thuis is.

's Nachts

Fout. Hoewel inbrekers van het donker houden, vindt slechts één op de zeven inbraken na 22:00 uur plaats. De meeste inbrekers breken overdag na 10:00 uur in wanneer ze veronderstellen dat er niemand thuis is.

Controleer uw huis

Het is niet aan te raden te besparen op de veiligheid van uw huis. Doe nu de beveiligingscontrole (pdf, 27 KB). Dit werpt een licht op de aanwezige beveiligingsmaatregelen. Beantwoord de negen vragen om te ontdekken hoe veilig uw huis is.

 • Ramen
  Huisdeur
  Schuifdeuren
 • ALLES VEILIG?

  Ga met ons mee op beveiligingspatrouille.

  Ramen
  Huisdeur
  Schuifdeuren
 • Beveiliging van één enkele fabrikant

  Voel de veiligheid zonder ze te zien: de ramen van Schüco combineren de esthetica van grote glazen gevels en het comfort van sterk verlichte ruimten met het juiste gevoel van bescherming.

 • Elimineer bedreigingen

  Met de veilige deursystemen van Schüco hebt u een ingang die gelijktijdig uitnodigend en beschermend is.

 • Veiligheid en design

  Een transparant design van de leefruimte met grote glazen vlakken verkleint de grens tussen binnen en buiten. En de schuifsystemen van Schüco zorgen ervoor dat wat buiten hoort ook buiten blijft.

Contact

Alles over beveiliging

Bent u een particulier en heeft u ons advies nodig? We helpen u graag verder.