Schüco TipTronic SimplySmart

Next Generation

Nu leren kennen!

Schüco TipTronic SimplySmart

Next Generation

Schüco TipTronic SimplySmart is de nieuwe generatie verdekt liggende mechatronische beslagen. Deze breiden de talrijke voordelen van Schüco TipTronic uit met een minimale geluidsontwikkeling, maximale openingswijdte en een verbeterde klembeveiliging te bieden.

Schüco TipTronic SimplySmart zet nieuwe standaarden voor verdekte aandrijftechniek. De nieuwe reeks biedt voortaan niet alleen de stilste mechatronische Schüco aandrijving op de markt, maar ook een compleet, integraal getest, systeem bestaande uit aandrijving, beslag en profielsysteem. Daarnaast maken grotere openingswijdten en flexibele elementafmetingen de toepassing van Schüco TipTronic SimplySmart in praktisch alle Schüco raamsystemen met diverse openingswijzen mogelijk.

Montagevideo

Verwerkers profiteren van TipTronic SimplySmart niet alleen dankzij de snelle en efficiente productie door het hoge gebruik van identieke onderdelen, maar ook dankzij de nieuwe gebruiksvriendelijke software voor eenvoudige ingebruikname.

Openingswijdten

Bij de Schüco TipTronic SimplySmart draai-kiepelementen wordt de openingswijdte voor een nog betere ventilatie met 250 mm praktisch verdubbeld.

Snelheid

Met de nieuwe aandrijftechniek openen en sluiten Schüco TipTronic SimplySmart ramen binnen enkele seconden.

Efficiënte ventilatie

De nieuwe beslaggeneratie Schüco TipTronic SimplySmart maakt openingswijdten tot 250 mm per raam mogelijk (bij een draai-kiepraam). Tegelijkertijd zorgt een nieuwe aandrijftechniek voor grotere ventilatiedoorsneden tot 600 mm. Het resultaat is een duidelijk efficiëntere luchtcirculatie dankzij een verdubbeling van de luchtverversingssnelheden en zodoende een snellere verlaging van het temperatuurverschil tussen binnen- en buitenruimten – en dit op natuurlijke wijze zonder extra energiegebruik en de daarmee verbonden kosten. De ventilatie van grote ruimten, zoals bijvoorbeeld sporthallen, atria of aula's, wordt op die manier makkelijker en effectiever.

Powermanagement

Het Schüco TipTronic SimplySmart Powermanagement-systeem maakt een hulpmiddelensparend en voordelig ontwerp van de voedingscomponenten mogelijk. Er kunnen tot maar liefst 30 ramen voorzien worden via één voedingselement.

Inklembeveiliging

Schüco TipTronic SimplySmart biedt met de sensorstrip inklembeveiliging SK 4 en inklembeveiliging SK 2 dankzij de ingebouwde softwarebeveiliging.

Sensoren

Dankzij sensoren die gekoppeld zijn aan de Schüco automatisatiemanager, worden de Schüco TipTronic SimplySmart ramen automatisch bediend.

Schüco systeemplatform gebouwautomatisering

Het Schüco systeemplatform gebouwautomatisering koppelt automatiseringscomponenten intelligent met elkaar. Het voordeel: dankzij één enkel besturingscomponent worden comfort, veiligheid en energiezuinigheid van het gebouw aanzienlijk verhoogd. De momenteel voor Schüco TipTronic SimplySmart verkrijgbare platformoplossing wordt voortdurend verder ontwikkeld en zal binnenkort voor verdere mechatronische Schüco producten inzetbaar zijn.  

Heeft u vragen?

We kijken ernaar uit om van u te horen

Voor al uw vragen, problemen en twijfels hebben we gespecialiseerde en betrouwbare contactpersonen voor u klaar staan.