Schüco ASS 77 PD

Panorama Design - eksklusiv skyvedør i aluminium 

Bli kjent med systemet!

Den nye generasjonen Panaroma Design

Schüco ASS 77 PD

Panorama Design skyvedøren ASS 77 PD skaper maksimal åpenhet mot omgivelsene med smale profilbredder og en ramme som ligger innebygd i veggkonstruksjonen. Den kan betjenes enten manuelt eller med elektronisk styring. Hele skyvedørssystemet gir fleksibilitet og sikkerhet i planlegging, produksjon og montering. Skyvesystemet ASS 77 PD er tildelt det sveitsiske Minergie-sertifikatet.

Den nye generasjonen Panorama Design

Utformingen av Schüco skyvedør ASS 77 PD Panorama Design kjennetegnes av minimale profilbredder inntil 37 mm i midtanslaget og karmer og av en ramme som er skjult i gulv, vegger og tak. I tillegg til disse estetiske fordelene, oppfyller systemet også de høyeste krav til komfort og sikkerhet. Automatisk driv og lås som er integrert i profilen er svært brukervennlig. Den integrerte klembeskyttelsen og det infrarøde lyset i taket som overvåker åpningen, sikrer høy brukssikkerhet. Den intelligente sensorteknologien sørger for maksimal komfort og sikkerhet opp til sikkerhetsklasse 4.

Dine fordeler på et blikk

MAKSIMAL FRIHET

 • Takket være smale profilbredder og en skjult karm sørger Panorama-Design-systemet for maksimal transparens.

MINIMALE PROFILBREDDER

 • Med ned til 30 mm bredde midtanslag skårer Panorama-Design-systemet med sine smale profilbredder.

LUFTIGE LØSNINGER

 • For et mer luftig hjørne, sett både innen- og utenfra, har Panorama-Design-skyvedøren både et hjørne i helglass og en  90° - hjørneløsning.

FORSKJELLIGE ÅPNINGSTYPER

 • Uansett om åpningen er over et 90° - hjørne eller med 2- eller 3-spor tillater skyvedørssystemet mer fleksible løsninger med maksimal transparens og godt lysinnslipp.

FLEKSIBEL I UTFORMINGEN

 • Symmetrisk eller asymmetrisk rammeinndeling – avhengig av hvilket designkonsept du følger, så finnes det ingen grenser for utformingen.

KOMPATIBEL MED FWS 35 PD

 • Kan kombineres med aluminiumsfasaden Schüco FWS 35 PD, noe som gir hjørner med smale profiler i høy kvalitet med optimal utsikt.

BETJENES MED Å TRYKKE PÅ EN KNAPP

 • Takket være utprøvd KNX-teknologi er betjeningen enkel via en bryter eller berøringsskjerm (f.eks. iPad).

INTEGRERT HÅNDTAKSLIST

 • Ved manuell betjening gir den integrerte håndtakslisten en komfortabel åpning og lukking av døren. Denne varianten kommer også med en låsbar utgave.

INTELLIGENT TEKNOLOGI

 • Den intelligente sensor- & programvareteknologien gir maksimal brukervennlighet uten »dødmannsknapp«.

SØMLØS

 • Den reduserte monteringshøyden hos blindrammen (90 mm) sørger for en flat terskel og gir en komfortabel overgang innenfra og ut.

INNBRUDDSHEMMENDE

 • Panorama Design skyvedøren kan ha innbruddhemming inn til RC 2. Skyvesystemet kan ved forespørsel oppgraderes for å imøtekomme høyere krav for innbruddssikkerhet.

ENERGISK

 • Den manuelle versjonen er tildelt den sveitsiske Minergie-sertifikatet. Dette er et internasjonalt anerkjent kvalitetsmerke for nye og moderniserte bygninger i alle bygningskategorier.

Tre varianter for ulike formål og behov

Schüco ASS 77 PD.SI – superisolert systemvariant

Schüco skyvedør ASS 77 PD.SI (Super Insulation) med profiler av avansert, pultrudert, glassfiberarmert kompositt (GFK) gjør store skyveelement realiserbare. Nye og avanserte materialer og overflateteknologier fører til en unik varmeisolasjon fra Uw = 0,85 W/(m2K). Det elegante skyvesystemet gir maksimal åpenhet og slipper inn store mengder lys.

Schüco ASS 77 PD.HI – høyisolert systemvariant

Schüco skyvedør ASS 77 PD.HI (High Insulation) tilbyr utmerket komfort med tilnærmet ubegrensede designmuligheter og nesten uhindret transparens. En meget effektiv vekselvirkning mellom materialet aluminium og forskjellige kompositter gir god varmeisolasjon fra Uw = 1,0 W/(m2K). Den videreutviklede Schüco skyvedør ASS 77 PD.HI manuell har en integrert håndtakslist over hele høyden. Dermed tilbyr skyvesystemet ikke bare brukervennlighet, men også et attraktivt design.

Schüco ASS 77 PD.NI – uisolert systemvariant

Den uisolerte skyvedøren med en varmeisolering fra Uw = 1,9 W/(m2K) er best egnet for innvendige vegger. Som med de andre variantene kan arkitekter realisere kreative løsninger for rom som bader i lys med Schüco skyvedør ASS 77 PD.NI (Non Insulation).

Utmerket med...

Priser

Med systemet Schüco ASS 77 PD er skyveelementer med store glassflater og maksimal transparens tilgjengelig på det norske markedet. I 2012 vant skyvesystemet hele tre designpriser: if product design prisen, if product design prisen i gull og reddot design prisen best of the best.

I Norge har Schüco sertifiserte produsenter av systemet, som sørger for lokal produksjon av Schücos tyske ingeniørkunst. 

red dot Award i kategorien produktdesign for Schüco innovasjon

I 2012 vant Schüco skyvedør ASS 77 PD ikke bare red dot prisen: product design, men slo også gjennom som en av de beste design av året med prisen red dot: best of the best . „red dot: best of the best“ blir utdelt for banebrytende design og er den høyeste prisen i red dot award: product design. Bare de beste produktene i en kategori får denne prisen.

Vinner av iF gull prisen 2012

Schüco skyvedør ASS 77 PD har fått den ettertraktede iF product design prisen for 2012. I tillegg vant skyvedøren det gyldne trofeet blant de 100 beste produktene fra alle iF priser i kategorien "bygninger".

Har du spørsmål?

Vi ser fram til din henvendelse.

Vi har spesialister som kan svare på alle dine spørsmål, problemer og forslag.