Schüco skydesystemer - den nye generation

Hvad end der er tale om et skyde- eller et hæve-/skydesystem i aluminium fra Schüco, så er det altid den perfekte kombination af høj betjeningsvenlighed, fantastiske isoleringsegenskaber, sikkerhed og design. Smalle profilbredder sørger for store glaselementer med maksimalt lysindfald.

Schüco skydesystem ASS 77 PD

Med Schüco Panorama skydesystem ASS 77 PD (Panorama Design) er det muligt at realisere etagehøje skydedøre med glaspartier fra gulv til loft. Det er valgfrit, om du ønsker at betjene skydedøren manuelt eller have elektrisk styring. Smalle profilbredder og fleksible designmuligheder samt isoleringsegenskaber til alle behov overbeviser både arkitekter og bygherrer.

Mere information

Schüco skydesystem ASE 60/80

Med den nyeste skydesystemsplatform ASE 60/80 er skydedøre blevet forbedret på flere områder: Profilerne er bedre isolerede og opnår derfor bedre isoleringsværdier i alle byggedybder, endda op til passivhusniveau med byggedybden 80 mm. Det modulære beslagssystem kan ikke kun anvendes til skydedøre, men også til hæve-/skydedøre, da byggedelene stort set er identistiske.

Mere information

Har du spørgsmål?

Vi ser frem til din forespørgsel

Vi har specialiserede og pålidelige rådgivere til at behandle dine spørgsmål, udfordringer og forslag.