Schüco skydesystem ASS 77 PD

Den seneste Panomara Design generation

Panorama Design-systemet ASS 77 PD opnår maksimal transparens med sine smalle rammeprofiler samt skjulte karmprofiler. Det er valgfrit, om du ønsker at betjene skydedøren manuelt eller styre den elektronisk. Systemet giver en totalløsning med høj fleksibilitet og sikkerhed i planlægningen, produktionen og under montagen. Skydesystemet ASS 77 PD er blevet hædret med det schweiziske "Minergie-certifikat", som kun meget klimavenlige byggeprodukter kan opnå.

Panoramadesignet i Schücos skydesystem ASS 77 PD består af ekstremt smalle aluminiumsprofiler, så døren kan indbygges i væggen, hvor både ramme- og karmprofilerne er skjulte. Ud over disse æstetiske fordele opfylder systemet de højeste krav til komfort og sikkerhed. Med en profilintegreret automatisk motor- og låseteknik får man en maksimal betjeningsvenlighed. Døren yder høj sikkerhed og har bl.a. integreret klemsikring samt infrarøde bevægelsescensorer i loftet, hvilket også sikrer, at ingen kommer i klemme i døren. Den intelligente sensorteknik sørger for maksimal komfort og sikkerhed op til klemsikringsklasse 4.

Schüco ASS 77 PD - produktfilm

Med skydesystemet ASS 77 PD (Panorama Design) er det muligt at realisere etagehøje skydedøre med glaspartier fra gulv til loft. Systemet overbeviser både arkitekter og bygherrer med sine smalle profilbredder og fleksible designmuligheder samt isoleringsegenskaber til alle behov.

Dine fordele - kort fortalt

FOR MAKSIMAL FRIHED

 • Takket være smalle profilbredder og skjulte karmprofiler sørger panorama design-systemet for maksimal transparens.

MED MINIMALE PROFILBREDDER

 • Med profiler med en bredde på kun 30 mm i midterspalten imponerer Panorama Design-systemet med maksimalt glasareal.

DER ER TÆNKT UD AF BOKSEN

 • For endnu mere plads og frirum er det muligt at konstruere en løsning uden hjørneprofil, dvs. du får et hjørne helt i glas. Er hjørnet på 90 grader kan det også udføres som et eller to skydeelementer, der kan åbne maksimalt op.

FORSKELLIGE OPLUKSTYPER

 • Om der er tale om et 90 grader hjørne eller to og tre dørblade, der kører på sideløbende skinner - så er denne skydedørsløsning mere fleksibel end nogensinde og gør plads til arkitektoniske løsninger med maksimalt lysindfald.

FLEKSIBELT RAMMEDESIGN

 • Symmetrisk eller asymmetrisk rammeplacering - alt efter hvilket arkitektonisk udtryk, man vil opnå, så er der ingen begrænsninger for rammedesignet.


KOMPATIBELT MED FWS 35 PD

 • Med den ensartede kombination af skydeelementer og facadesystemet FWS 35 PD får du elegante hjørner med et flot design og optimalt udsyn.

BETJENING VED ET ENKELT TRYK

 • Takket være KNX-teknologi er betjeningen nem ved hjælp af et tastatur eller et touchpad (f.eks. med en iPad).

INTEGRERET HORISONTAL GREBSLISTE

 • Den manuelle betjening understøttes af et optimeret lukkemekanismekoncept. Det kan tilvælges, om døren også skal kunne låses af.

INTELLIGENT TEKNOLOGI

 • Den intelligente sensor- og softwareteknologi giver en høj betjeningsvenlighed uden "dødmandsknap".

UDEN SYNLIGE OVERGANGE

 • Den reducerede karmindbygningshøjde (90 mm) sørger for et fladt dørtrin og en komfortabel overgang mellem inde og ude.

INDBRUDSSIKKER

 • Panorama design skydesystemet giver indbrudsbeskyttelse op til RC 2. De optimale komponenter for indbrudssikring kan fås på forespørgsel.

ENERGIVENLIGT

 • Den manuelle version af skydedøren har fået tildelt et schweizisk Minergie-certifikat, som kun meget miljøvenlige byggeprodukter kan opnå. Det er et verdenskendt anerkendt kvalitetsmærke for nybyggeri og renoveringer af alle slags bygninger.

Tre varianter til forskellige klimazoner

Schüco ASS 77 PD.SI - systemvariant med højeste isoleringsevne

Schüco skydesystem ASS 77 PD.SI

Schücos skydesystem ASS 77 PD.SI (Super Insulation) gør det muligt at udføre store skydedøre med profiler af ultramoderne, glasfiberarmeret kunststof (GFK). Nye og moderne materiale- og coatingteknologier udmunder i en unik varmeisolering fra Uw = 0,85 W/(m2K). På den måde giver det elegante skydesystem maksimal transparens og mulighed for et stort lysindfald.

 • Schüco skydesystem ASS 77 PD.SI med varmeisolering fra Uw = 0,85 W/(m²K)
 • Schüco skydesystem ASS 77 PD.HI med varmeisolering fra Uw = 1,0 W/(m²K)

Schüco ASS 77 PD.HI - systemvariant med høj isoleringsevne

Schüco skydesystem ASS 77 PD.HI

Schücos skydesystem ASS 77 PD.HI (High Insulation) med fremragende komfort og næsten ubegrænsede designmuligheder og højeste transparens. Det højeffektive sammenspil af materialet aluminium og forskellige kunststoftyper giver en fremragende varmeisolering fra Uw = 1,0 W/(m2K). Det videreudviklede Schüco skydedørssystem ASS 77 PD.HI manual sætter nye standarder med en ny integreret grebsliste horisontalt i rammen. Dermed er skydesystemet ikke kun nemt at betjene, men har også et lækkert rammedesign.

Schüco ASS 77 PD.NI - systemvariant uden isolering

Schüco skydesystem ASS 77 PD.NI

Det uisolerede skydesystem med varmeisolering fra Uw = 1,9 W/(m2K) er optimalt til varme klimazoner eller indendørs anvendelse. Ligesom med de andre systemvarianter kan arkitekter udføre kreative rumløsninger med masser af lys med Schücos skydesystem ASS 77 PD.NI (Non Insulation).

 • Schüco skydesystem ASS 77 PD.NI med varmeisolering fra Uw = 1,9 W/(m²K)

Præmieret

Awards

Med skydesystemet Schüco ASS 77 PD får man store skydedøre med maksimal transparens. Skydesystemet er allerede i 2012 blevet premieret hele tre gange: if product design award, if product design award gold og reddot design award best of the best.

Det overbeviser med sine profilbredder på ned til 37 mm for midterposten og den skjulte karm, der er indbygget i gulv og væg. For endnu mere udsyn og transparens kan der udføres et glashjørne. Den innovative løbeskinneløsning til rammevægte på op til 500 kg resulterer i, at døren åbnes og lukkes behageligt nemt og lydløst.


iF Design Award 2018

Panorama Designet har modtaget iF Design Award for sin kombination af skyde- og facadesystem uden synlige overgange inden for kategorien ”Building Technology“. Ved ”Seamless Combination“ kombineres skydesystemet ASS 77 PD med facadesystemet FWS 35 PD. Dette resulterer i et ekstremt slankt, puristisk design. Schüco Seamless Combination kan uden videre integreres i gulvet og hjørner, således at overgangene heller ikke her ses eller mærkes. Det nok vigtigste ved designet er, at det ikke går på kompromis med sine energieffektive eller indbrudshæmmende egenskaber.

red dot award for Schüco nyskabelse i kategorien "product design"

I 2012 vandt Schücos skydesystem ASS 77 PD ikke kun red dot award "product design", men blev også nomineret som en af årets bedste designs i kategorien "red dot: best of the best" award. Prisen "red dot: best of the best" bliver tildelt banebrydende design og er den højeste udmærkelse inden for red dot award: product design. Kun de de bedste produkter inden for en kategori modtager denne pris.

iF gold award vinder 2012

Schücos skydesystem ASS 77 PD vandt den populære iF product design award 2012. Derudover har systemet vundet det gyldne trofæ i kategorien "buildings" ud af 100 af de bedste produkter, der har deltaget i iF konkurrencer.

Har du spørgsmål?

Vi ser frem til din forespørgsel

Vi har specialiserede og pålidelige rådgivere til at behandle dine spørgsmål, problemer og forslag.