En helt ny generation skjutdörrar

Att bygga med ljus är en konstart som vi har förfinat. Nu lanserar vi den nya generationen skjutdörrar som ger dig maximalt med dagsljus, inbyggd komfort, goda isoleregenskaper, smarta dolda säkerhetslösningar och personlig design.

Schüco panoramaskjutdörr ASS 77 PD

Med panoramaskjutdörrar från golv till tak raserar du fullkomligt gränsen mellan ute och inne. Det flerfaldigt prisbelönta systemet kombinerar maximalt ljusinsläpp med ett minimalistiskt uttryck och goda isoleregenskaper. Synliga karmar är ett minne blott och bekvämare kan det knappast bli än att dörren öppnas automatiskt och utrustas med dold motorstyrning och dolt lås som kan styras via exempelvis fingeravtryck.

Nyfiken?

Läs mer

Schüco skjutdörrar ASE 60 & 80

Bygg in ljuset med vår helt nya plattform skjut- och lyftskjutdörrar som sätter en helt ny energistandard (ner till passivhusnivå). Den nya slimmade designen maximerar glasytan och ljusinsläppet. Det ökade antalet öppningstyper ger dig ännu större designfrihet och den inbyggda komforten och säkerheten gör dig trygg. Med bara ett enkelt handgrepp öppnar du en hel glasvägg och suddar ut gränsen mellan ute och inne!

Nyfiken?

Läs mer

Kontakta oss för personlig rådgivning

Vi ser fram emot att få berätta mer

Våra specialister ger dig gärna svar på alla dina frågor. Du hittar oss här

Du är också välkommen att skicka dina frågor till: