Schüco beskytter dit hjem

Indbrud sker alle vegne - både i villaer, rækkehuse og lejligheder. Men mange indbrud kan blive forhindret med de rigtige tiltag og den seneste sikkerhedsteknologi. Med indbrudshæmmende vinduer, døre og skydedøre fra Schüco bliver truslerne simpelthen forhindret. Schüco tænker konstant på indbrudsmodstand: Fra den spæde produktidé til den endelige produktion af vinduer og gennemfører løbende omfattende tests i det interne teknologicenter. Produkterne opfylder ikke kun alle lovmæssige krav ifølge modstandsklasserne, men bidrager også til at føle sig sikker i ens eget hjem. Det kan du være sikker på.

Hvor begår tyve flest indbrud?

Hoveddør

Tæt på! 10,2 % af alle indbrudstyve bryder ind i huset via hoveddøren. Men det er mere sandsynligt, at de bryder ind gennem vinduer (40,4 %) eller skydedøre (40,7 %).

Skydedøre

Korrekt! 40,7 % af tyve bryder ind i huset via skydedøre. Efterfulgt af vinduer, hvor 40,4 % af tyve bryder ind i huset. 10,2 % bryder ind igennem en dør.

Vinduer

Næsten rigtigt! 40,4 % af tyve bryder ind i huset igennem vinduer. Kun skydedøre, med 40,7 % er mere "populære" hos indbrudstyve. 10,2 % af tyve bryder ind i huset via hoveddøren.

Forbered huset

Alle som planlægger at bygge eller modernisere skal vælge vinduer, døre og skydedøre, som er blevet testet og certificeret som indbrudshæmmende. Den slags test udføres i Schücos teknologicenter. Det er en af verdens førende testcentre til vinduer, døre, facader og nye teknologier. Individuelle modstandsklasser er en grundlæggende del af de udførte tests. For kun hvis et vindue er modstandsdygtigt, kan det holde til et indbrudsforsøg. Reglen er, jo højere modstandsklasse, jo bedre beskyttelse. Denne film forklarer, hvordan forskellige modstandsklasser beskytter mod indbrud.

Hvornår sker de fleste indbrud:
om dagen eller om natten?

Om dagen

Det er rigtigt. De fleste indbrud sker om dagen efter kl. 10. Tyvene formoder, at ingen er hjemme på dette tidspunkt.

Om natten

Det er forkert. Selvom tyve godt kan lide mørke, sker kun et ud af syv indbrud efter kl. 22.00. De fleste tyve bryder ind i dagtimerne, hvor de formoder, at ingen er hjemme.

Tjek dit hjem

Du bør ikke gå på kompromis med beskyttelsen af dit hjem. Tag et sikkerhedstjek (pdf, 26 KB) nu. Herigennem belyses de eksisterende sikkerhedstiltag. Besvar alle ni spørgsmål for at finde ud af, hvor sikkert dit hjem er.

 • Vinduer
  Hoveddør
  Skydedøre
 • Er alt sikkert?

  Kom med på sikkerhedspatrulje med os.

  Vinduer
  Hoveddør
  Skydedøre
 • Fjern truslerne

  Fornem sikkerheden uden at se den: Schüco vinduer kombinerer store flotte glasfacader, som fylder huset med lys, med følelsen af tryghed.

 • Sikkerhed fra en enkelt kilde

  Med indbrudshæmmende dørsystemer fra Schüco har du et indgangsparti som på samme tid er både pænt og beskyttende.

 • Sikkerhed og design

  Et transparent design med større glasarealer udvisker grænsen mellem inde og ude. Og Schücos skydesystemer garanterer, at hvad der hører til udenfor, bliver udenfor.

HAR DU SPØRGSMÅL?

VI SER FREM TIL DIN FORESPØRGSEL

Vi har specialiserede og pålidelige rådgivere til at behandle dine spørgsmål, problemer og forslag.