Sikkerhedsadvarsel

Vinduer og døre fra Schüco kan
gøre din vagthunds liv ret så kedeligt!

TAG DET FØRSTE SKRIDT OG GØR DIT HJEM INDBRUDSSIKKERT!

Sikkerhed i dit hjem kommer som en standard sammen med vinduer, døre og skydedøre fra Schüco. Alle greb, innovationer og ethvert færdigt produkt er udviklet til en ting: Din sikkerhed. I processen bliver alle elementerne skræddersyet og tilpasset fra starten, hvilket sikrer en fuldkommen indbrudssikkerhed: Fra den første spæde tegning til produktionen, som bakkes op af omfattende tests i vores teknologicenter. Takket være mange års erfaring fungerer alt perfekt sammen, således at elementerne ikke kun opfylder modstandsklassernes lovmæssige krav, men også giver dig en følelse af sikkerhed. Og den viden, at dit hjem først og fremmest er: sikkert.

KONTAKT SCHÜCO NU OG GØR DIT HJEM SIKKERT

FOREBYGGELSE FREM FOR EFTERMONTERING

For altid at kunne føle sig sikker i sit hjem, er det det værd at investere i sikre elementer fra starten. Schüco kan levere vinduer, hoveddøre og skydedøre med de nyeste låsesystemer og beslagsmuligheder, som passer til dit hus samt dine personlige sikkerhedsbehov helt fra første minut.

Du kan sammenligne, hvor effektivt et vindue, en hoveddør eller en skydedør beskytter imod indbrudsforsøg ved hjælp af risikoklasserne (RC), som er defineret af EU-standarder. Politiet anbefaler klasse RC2 som et minimum. Schüco kan levere systemløsninger med sikkerhedsklasse op til RC3 for at give dig og dit hjem den maksimale sikkerhed imod uønskede gæster.

LÆS MERE OM SIKRE SCHÜCO PRODUKTER

Da politiet fortalte os, at indbrudstyve kun skal bruge et par sekunder til at bryde et standardvindue op, var der ikke nogen tvivl om, at vi skulle have et sikkert system fra Schüco.

Familen Weißberger, husejere

INDBRUDSTYVE KENDER VEJEN IND

I over 90 % af alle tilfælde, bryder gerningsmanden ind via et sløjt beskyttet vindue, en dør eller skydedør.

De lovmæssige standardiserede modstandsklasser indikerer hvor længe vinduer eller døre modstår et forsøg på indbrud ved hjælp af forskelligt værktøj. Hvis et indbrud tager flere minutter, så opgiver mange gerningsmænd deres forsøg, da de er bange for at blive opdaget. Reglen er her: jo højere modstandsklasse, des højere sikkerhed imod indbrud. Politieksperter anbefaler som minimum modstandsklasse RC2 for private villaer. Schüco vinduer, døre og skydedøre fås som RC2 eller højere.

Modstandsklasse 1 (RC1): Vinduer og døre i denne modstandsklasse giver det laveste niveau af indbrudssikring. Produkter i denne modstandsklasse giver en basis beskyttelse imod fysiske angreb, såsom spark, flyvespark, skulderskub, løft opad og udrivning i op til 30 sekunder. De giver dog en meget begrænset beskyttelse ved brug af værktøj.

Modstandsklasse 2 (RC2): Opportunistiske indbrudstyve bruger også simpelt værktøj, såsom skruetrækkere, tænger eller kiler til at bryde ind via aflåste og boltede bygningskomponenter.  Produkter i denne modstandsklasse giver op til tre minutters beskyttelse imod voldelige forsøg på at få adgang.

Modstandsklasse 3 (RC3): Indbrudstyven bruger flere værktøj, såsom skruetrækkere og ko-ben til at forsøge indbrud i aflåste og boltede bygningskomponenter. Produkter i denne modstandsklasse modstår indbrudsforsøg i op til fem minutter.

SCHÜCO TEKNOLOGICENTER:

Maksimal sikkerhed, testet uafhængigt
Med Schüco er sikkerhed ikke kun en følelse, men også en vished. Dette garanteres af den innovative, dokumenterede teknologi inde i Schücos vinduer, døre og skydedøre, som man ikke kan se, men fornemme er der. Produkterne følger naturligvis alle nødvendige sikkerhedsstandarder. Dette er garanteret af det uafhængige Schüco teknologicenter.

Før vinduerne og dørene fra Schüco beskytter dit hjem, bliver de testet omhyggeligt I Schüco teknologicenter. Det være sig på områderne inden for mekanik, holdbarhed og sikkerhed. Her skal vinduerne og dørene bestå udholdenhedstest samt holdbarhedstest imod realistiske indbrudssimulering.

LÆS MERE OM TEKNOLOGICENTERET

SIKKERT SOM ET HUS: MED SCHÜCO VINDUER, DØRE OG SKYDEDØRE, TYVE HAR IKKE EN CHANCE

Indbrudskoder – tyvenes hemmelige koder. Forbrydere anvender kridtafmærkninger til at advare hinanden og give tips om den pågældende ejendom. Schüco løsninger forvandler din ejendom til et sikkert hjem og gør livet svært for uindbudne gæster. Så et indbrudsforsøg forbliver, hvad det er – blot et forsøg.

Din kontakt!

Alt om sikkerhed

Er du privat bygherre og ønsker personlig kontakt vedrørende temaet sikkerhed? Vi vil meget gerne svare dig personligt på din individuelle forespørgsel.