Schüco beschermt uw huis

Inbraken vinden overal plaats: in vrijstaande woningen, villa's of gehuurde appartementen. Maar de meeste inbraken kunnen met de juiste aanpak en beveiligingstechnologie worden vermeden. Met inbraakbestendige ramen, deuren en schuifdeuren van Schüco worden alle bedreigingen eenvoudig geëlimineerd. Van de oorspronkelijke productschetsen over de ontwikkeling tot de productie: met de uitgebreide testen in het eigen Technology Center garandeert Schüco een perfecte inbraakbestendigheid. De producten voldoen niet alleen aan de wettelijke vereisten van de weerstandsklassen, ze geven u ook een gevoel van veiligheid in uw eigen huis. Daar kunt u zeker van zijn.

Waar breken de meeste inbrekers in?

Inkomdeur

Bijna! 10,2 % van de inbrekers komt een huis via de deur binnen. Maar de meeste inbrekers komen via de ramen (40,4 %) of schuifdeuren (40,7 %) binnen.

Schuifdeuren

Juist! 40,7 % van de inbrekers komt via schuifdeuren binnen. Op de voet gevolgd door de ramen, langs waar 40,4 % van de inbrekers binnenkomt. 10,2 % breekt in via de deur.

Ramen

Bijna juist! 40,4 % van de inbrekers komt via een raam binnen. Alleen schuifdeuren, met 40,7 %, zijn populairder. 10,2 % van de inbrekers komt een huis via de deur binnen.

Een sterke weerstand opbouwen

Iedereen die nieuwbouw- of renovatiewerken plant, zou moeten kiezen voor ramen, deuren en schuifdeuren die op inbraakbestendigheid werden getest en overeenkomstig werden gecertificeerd. Dergelijke testen worden uitgevoerd in het Schüco Technology Center. Het is een van 's werelds toonaangevende testcentra voor ramen, deuren, gevels en nieuwe technologieën. De individuele weerstandsklassen zijn een van de basisaspecten van de testen. Alleen als een raam succesvol weerstand kan bieden, kan het een inbraakpoging afweren. Over het algemeen: hoe hoger de weerstandsklasse, hoe beter de bescherming.

Wanneer vinden de meeste inbraken
plaats: overdag of 's nachts?

Overdag

Juist. De meeste inbraken vinden overdag na 10:00 uur plaats. Inbrekers veronderstellen dat er dan niemand thuis is.

's Nachts

Fout. Hoewel inbrekers van het donker houden, vindt slechts één op de zeven inbraken na 22:00 uur plaats. De meeste inbrekers breken overdag na 10:00 uur in wanneer ze veronderstellen dat er niemand thuis is.

Controleer uw huis

U zou niet mogen besparen op de bescherming van uw thuis. Doe nu de beveiligingscontrole (pdf, 29 KB). Dit werpt een licht op de aanwezige beveiligingsmaatregelen. Beantwoord de negen vragen om te ontdekken hoe veilig uw huis is.

 • Ramen
  Inkomdeur
  Schuifdeuren
 • ALLES VEILIG?

  Ga met ons mee op beveiligingspatrouille.

  Ramen
  Inkomdeur
  Schuifdeuren
 • Beveiliging van één enkele fabrikant

  Voel de veiligheid zonder ze te zien: de ramen van Schüco combineren de esthetica van grote glazen gevels en het comfort van sterk verlichte ruimten met het juiste gevoel van bescherming.

 • Elimineer bedreigingen

  Met de veilige deursystemen van Schüco hebt u een ingang die gelijktijdig uitnodigend en beschermend is.

 • Veiligheid en design

  Een transparant design van de leefruimte met grote glazen vlakken verkleint de grens tussen binnen en buiten. En de schuifsystemen van Schüco zorgen ervoor dat wat buiten hoort ook buiten blijft.

Contact

Alles over beveiliging

Bent u een particulier en wilt u de beveiliging bespreken? We helpen u graag verder.

Als u een beveiligingsbedrijf bij u in de buurt zoekt, contacteer ons.