1. Privatkunder
  2. Broschyrer

Downloads

Schüco magasin

Magasin utsikt (No 1)

Det är skillnad på att bygga ett hus och att skapa ett hem. Med magasinet ”utsikt” vill Schüco inspirera dig att förverkliga din personliga boendedröm. Den kanske största affär du kommer att göra, som kommer att påverka både dig och framtida generationer. Och visst finns det mycket att ta hänsyn till och många beslut att fatta. Satsa på kvalitet och anlita ett riktigt proffs. Drömmen är värd det.

Magasin utsikt no 1 (pdf, 6.4 MB)

Magasin utsikt (No 2)

Med det här magasinet vill vi inspirera dig att bygga långsiktigt. Satsa på rejäla, hållbara material och en design som står sig över tid. Utrusta ditt hus med tekniksmarta, energieffektiva och säkra lösningar som gör ditt hem till en plats där generation efter generation kan bo och leva.

Magasin utsikt no 2 (pdf, 10 MB)

Produktkategori

Broschyrer (svenska)

Broschyrer (engelska)

Böcker

Bok "Reference Projects Northern Europe"

Följ med på en arkitektonisk resa genom Norge, Danmark, Finland, Sverige, Estland, Lettland och Litauen. I boken Reference Projects Northern Europe kan du läsa om allt från den "Blå planeten" i Köpenhamn, Nationalmuseum i Stockholm till vackra villa Cĕsis i Litauen. Missa inte heller Hoven Loen Skylift eller Nye Hønefoss kirke i Norge eller den finländska nationalbastun Löyly i Helsingfors.

Boken beställer du av Melinda Lemke

Trevlig resa!Bok "Svenska hus"

I boken Svenska hus får du ta del av tio boendedrömmar och tankarna bakom projekten, anpassningarna till de unika förutsättningarna och mångfalden av lösningar.

Läs om villa Kymmendö som formligen raserar gränsen mellan ute och inne. Eller villa Munsöterrassen beläget på en klippfylla 17 meter över Mälaren och med glasväggar från golv till tak för att fånga upp solreflexerna från vattnet nedanför. Eller om något av alla de andra fantastiska husen med unika förutsättningar och boenden som vågat förverkliga sina drömmar!

För att komma över ett eget exemplar av boken är du välkommen att kontakta Melinda Lemke

Nu i App Store

Schücos referensapp

Med sitt världsomspännande nätverk av partner och arkitekter realiserar Schüco hållbara klimatskal. Schüco har utvecklat en app som inspirerar och ger information om branschen. Hitta internationella referenser som motsvarar just dina intressen, få meddelande när du befinner dig nära ett Schücoprojekt eller presentera projekt direkt från appen för din kund.

Referensappen visar var Schücos produkter har bearbetats. Använd kartfunktionen eller få push-meddelanden. Ett enkelt sätt att ta reda på vad Schüco bidrar med för bygglösningar. Upptäck vårt galleri med 2000-talets klimatskal. Spara och hantera utvalda referenser direkt i appen och lägg till egna anteckningar.

Översikt tjänster:

  • Kartvy med Schücoreferenser i din närhet.
  • Push-meddelanden med Schücoprojekt i din närhet.
  • Sökfunktion med nyckelord, filter eller via navigationsmenyn.
  • Galleri med objekt från hela världen och information om vilka produkter som har använts för att förverkliga dessa.
  • Detaljerad produktinformation och 360° vy.
  • Personlig arbetsplats med möjlighet att spara favoriter, egna kataloger och anteckningar.
  • Presenterat direkt från appen.
  • Personlig kontakt med din Schücorepresentant.

Spännande mervärde: inspirerande artiklar från det dagliga livet och arbetet - alltid lika aktuellt i Schücos referensapp.