1. Arkitekter
  2. Inspiration
  3. Nyheter
  4. Schüco Premium Partner NA Altanglas öppnar nytt showroom i Malmö
Tillbaka till meny

Schüco Premium Partner NA Altanglas öppnar nytt showroom i Malmö

Äntligen kan Malmöborna se och känna på Schücos produkter. I en utställning designad av Johan Sundberg Arkitektur visar NA Altanglas hur hus blir till hem. Ägarna Rasmus och Niklas Svensson rådger dig personligen och delar frikostigt med sig av sin erfarenhet av att bygga med glas och aluminium.

Om du vill se och känna på ett stort utbud av Schücos produkter ska du planera in ett besök i Schüco Premium Partner NA Altanglas nya showroom på Östra Farmvägen i Malmö. Här visar bröderna Rasmus och Niklas Svensson upp ett stort utbud av fönster, dörrar och skjutdörrar med olika öppningstyper, tillval och kulörer. Däribland den helt nylanserade skjutdörren ASE 80.HI samt flaggskeppet panoramaskjutdörren ASS 77 PD.HI.

I utställningen finner du även prov på olika entré- och altandörrar, skjutdörren ASS 50 samt den populära vikdörren ASS 70 FD. Går du i uterumstankar kan skjutdörr ASS 32 SC med ett byggdjup på endast 32 mm vara intressant.

Interiören i de nya lokalerna har designats av Johan Sundberg och Henrik Ålund från Johan Sundberg Arkitektur. På ett elegant och smakfullt sätt gifter de samman aluminium, glas och trä.

Arkitekten ​Henrik Ålund, Johan Sundberg Arkitektur berättar: 

”I NA Altanglas showroom i Malmö har vi velat skapa en inbjudande miljö för verksamheten att visa upp sina produkter i. Besökaren ska inte bara kunna testa funktionerna på de produkter som visas, utan också uppleva dem i en miljö som går att relatera till, som ger en känsla av hemma. Med en väl uttänkt materialpalett fångar vi denna hemkänsla där kontrasten mot den ingenjörsmässiga precisionen i produkterna ytterligare lyfter helhetsintrycket. Materialen vi använt ger ett naturligt intryck, med ljust granträ, sammetstyger i mjuka färgtoner och svensk kalksten som bänkskivor. Den lösa inredningen är vald för att samspela med detta intryck. Med ett generöst användande av trä förstärks den naturnära känslan, vilket anspelar på produkternas roll som gräns mellan ute och inne.”

På plats i showroomet finns erfaren personal som kan visa, vägleda och guida dig i Schücos breda sortiment. Välkommen att starta din boendedröm med ett besök hos NA Altanglas i Malmö.

Öppettider NA Altanglas, showroom Malmö:
Tisdag-torsdag: 12.00-17.00
Fredag: 12.00-16.00
Sista lördagen varje månad: 10.00-13.00

​​Kontakt:
Östra Farmvägen 16, 212 16 Malmö
Tel: 040-96 85 00
Epost: info@altanglas.se

​Hela listan på återförsäljare av Schücos produkter och produktsortiment hittar du här