Schüco Panorama Design-systeem ASS 77 PD

De nieuwste generatie Panaroma Design

Het Panorama Design-systeem ASS 77 PD zorgt met smalle aanzichtbreedten en een verdekt liggend raam voor een maximale transparantie. Het kan naar keuze manueel of met een elektronische besturing worden bediend. Het volledige systeem biedt flexibiliteit en veiligheid in de planning, de productie en de montage. Het schuifsysteem ASS 77 PD werd met het Zwitserse Minergie-certificaat bekroond.

Het Panorama Design van het Schüco schuifsysteem ASS 77 PD kenmerkt zich door minimale profielaanzichten in het haakbereik vanaf 37 mm en een in de bouwaansluiting verdekt ingebouwd raam en vleugel. Naast deze esthetische voordelen voldoet het systeem aan de hoogste vereisten op het gebied van comfort en veiligheid. Een in het profiel geïntegreerde automatische aandrijf- en vergrendelingstechniek biedt een maximaal gebruiksgemak. Onder andere de geïntegreerde inklembescherming en de in het plafond ingebouwde infrarood lichtgordijnen voor de controle van het doorgangsbereik zorgen voor een hoge bedieningsveiligheid. De intelligente sensortechniek zorgt voor een maximum aan comfort en veiligheid tot veiligheidsklasse 4.

Uw voordelen in één oogopslag

VOOR EEN MAXIMALE VRIJHEID

 • Dankzij de smalle aanzichtbreedten en verdekt liggende ramen zorgt het Panorama Design-systeem voor een maximale transparantie.

MET MINIMALE AANZICHTSBREEDTE

 • Reeds vanaf 37 mm in het haakbereik scoort het Panorama Design-systeem punten met zijn smalle aanzichtsbreedte.

MET HOEKEN IN HET ACHTERHOOFD

 • Voor meer vrijheidsgevoel om de hoek, zowel binnen als buiten, biedt het Panorama Design-systeem volledig glas-op-glas hoeken en 90°-hoeken die kunnen worden geopend.

VERSCHILLENDE OPENINGSTYPES

 • Of u nu voor 90°-hoeken of 2- en 3-glazige openingstypes kiest - hier kunnen, flexibeler dan ooit tevoren, lichte architectuuroplossingen met een maximale transparantie worden verwezenlijkt.

FLEXIBEL IN DE VLEUGELVORMGEVING

 • Symmetrische of asymmetrische vleugelaanbrenging – afhankelijk van welk vormgevingsconcept er wordt gevolgd, kent ook de vleugelvormgeving geen grenzen.

COMPATIBEL MET FWS 35 PD

 • Door de homogene combinatie van schuifelementen van de gevel FWS 35 PD krijgen ook filigrane hoekbereiken een hoogwaardig design met een optimaal uitzicht.

BEDIENING MET EEN DRUK OP DE KNOP

 • Dankzij de erkende KNX-technologie is de bediening eenvoudig via een schakelaar of een touchpad (bijv. iPad) mogelijk.

GEÏNTEGREERDE VLEUGELHOGE GREEPLIJST

 • Het manuele bedieningscomfort wordt door het geoptimaliseerde vergrendelingsconcept ondersteund. Optioneel is het ook afsluitbaar verkrijgbaar.

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

 • De intelligente sensor- & softwaretechnologie maakt het hoogste bedieningscomfort zonder "dodemansschakeling" mogelijk.

NAADLOOS

 • De verkleinde inbouwhoogte (90 mm) van het kozijn zorgt voor een vlakke drempel en een comfortabele overgang van binnen naar buiten.

INBRAAKWEREND

 • Het Panorama Design-schuifsysteem biedt een inbraakwering tot RC 2. De optionale RC-uitrusting is verkrijgbaar op aanvraag.

ENERGETISCH

 • De manuele versie is met het Zwitserse Minergie-certificaat bekroond. Een wereldwijd erkend kwaliteitslabel voor nieuwbouw en gemoderniseerde oude gebouwen van alle categorieën.

Drie varianten: geschikt voor elke klimaatzone

Schüco Schuifsysteem ASS 77 PD.SI

De meest warmte-isolerende systeemvariant

Het Schüco schuifsysteem ASS 77 PD.SI (Super Insulation) maakt schuifinstallaties mogelijk met grote oppervlakken en profielen van hypermodern, gepultrudeerd en met glasvezel versterkt kunststof (GFK). Nieuwe en uiterst moderne grondstoffen en coatingstechnologieën leiden tot een unieke warmte-isolatie vanaf Uw = 0,85 W/(m2K). Daarbij biedt het elegante schuifsysteem maximale transparantie en een zo groot mogelijke lichtinval.

 • Schüco Schiebesystem ASS 77 PD.SI mit einer Wärmedämmung ab Uw = 0,85 W/(m²K)
 • Schüco Schiebesystem ASS 77 PD.HI mit einer Wärmedämmung ab Uw = 1,0 W/(m²K)

Schüco Schuifsysteem ASS 77 PD.HI

Sterk warmte-isolerende systeemvariant

Uitstekend comfort bij nagenoeg onbegrensde vormgevingsmogelijkheden en de hoogte transparantie wordt door het Schüco schuifsysteem ASS 77 PD.HI (High Insulation) geboden. Een uiterst doeltreffende combinatie van aluminium met verschillende kunststoffen maakt een uitstekende warmte-isolatie vanaf Uw = 1,0 W/(m2K) mogelijk. Het verder ontwikkelde Schüco schuifsysteem ASS 77 PD.HI brengt nieuwe accenten aan met een geïntegreerde vleugelhoge greeplijst. Daarmee biedt het schuifsysteem niet alleen bedieningsgemak, maar ook een aantrekkelijk vleugelontwerp.

Schüco Schuifsysteem ASS 77 PD.NI

Niet-geïsoleerde systeemvariant

Het niet-geïsoleerde schuifsysteem met een warmte-isolatie vanaf Uw = 1,9 W/(m2K) is optimaal geschikt voor gebruik in warme klimaatzones en in binnenruimtes. Net als bij de andere systeemvarianten verwezenlijken architecten met het Schüco schuifsysteem ASS 77 PD.NI (Non Insulation) creatieve oplossingen voor lichte ruimten.

 • Schüco Schiebesystem ASS 77 PD.NI mit einer Wärmedämmung ab Uw = 1,9 W/(m²K)

Bekroond

Awards

Met het systeem Schüco ASS 77 PD staat een schuifinstallatie met groot oppervlak en een maximale transparantie ter beschikking. Het schuifsysteem ontving in 2012 meteen drie prijzen: iF Product Design Award, iF Product Design Award Gold en Red dot design award best of the best.

Het overtuigt met aanzichtsbreedten vanaf 37 mm in het midden en het verdekt liggende, barrièrevrije raam. De hoekoplossing in glas zorgt voor nog meer transparantie. De innovatieve looprailoplossing voor vleugelgewichten tot 500 kg maakt een comfortabele en geluidsarme opening en sluiting mogelijk.

Red dot award in de categorie product design voor Schüco Innovation

In 2012 won het Schüco schuifsysteem ASS 77 PD niet alleen de Red dot award: product design, maar plaatste het zich ook als een van de beste designs van het jaar bij de Red dot: best of the best award. De "Red dot: best of the best" wordt voor een richtinggevende vormgeving gegeven en is de hoogste bekroning in de Red dot award: product design. Alleen de beste producten van een categorie krijgen deze prijs.

Winnaar iF gold award 2012

Het Schüco schuifsysteem ASS 77 PD heeft de felbegeerde iF Product Design Award 2012 gewonnen. Daarnaast heeft het systeem bij het selecteren van de 100 beste producten uit alle iF-competities in de categorie "Buildings" de gouden medaille in de wacht gesleept.

NU DOWNLOADEN!

ONTDEK HET SCHÜCO SCHUIFSYSTEEM ASS 77 PD IN DE ACTUELE BROCHURE

Hebt u vragen?

We kijken ernaar uit om van u te horen

Voor al uw vragen, problemen en twijfels hebben we gespecialiseerde en betrouwbare contactpersonen voor u klaarstaan.