De nieuwe generatie Panorama Design

Schüco ASE 67 PD

De verwezenlijking van de persoonlijke woondroom en -ruimte bezorgt architecten en bouwheren nieuwe uitdagingen. Er wordt een combinatie van design, comfort en functionaliteit gevraagd. Het nieuwe Panorama-schuifsysteem ASE 67 PD van Schüco werd speciaal ontwikkeld om aan alle behoeften op het gebied van functionaliteit, gemak en esthetiek te voldoen.

Een met de vloer gelijkliggende dorpel zorgt voor hindernisvrije doorgang en het raam kan optimaal in de muren van het gebouw worden geïntegreerd. In combinatie met de smalle profielen zorgt het zo voor lichte ruimten met een maxi-
male transparantie.

Gelijkliggende dorpel en maximale transparantie

Een met de vloer gelijkliggende dorpel zorgt voor een hindernisvrije doorgang, terwijl het raam in de muren van het gebouw kan worden geïntegreerd. Dit zorgt samen met de smalle profielen voor een maximale transparantie. Dankzij het puristische design is het systeem niet alleen een plezier voor het oog, maar herkent men ook met de tastzin de vertrouwde kwaliteit van Schüco.

Diverse toepassingsmogelijkheden

Het nieuwe hoogwaardige Panorama-schuifsysteem Schüco ASE 67 PD is modulair opgebouwd: verschillende vleugeltypes kunnen probleemloos met twee verschillende raamtypes worden gecombineerd. In de 90 mm brede variant is de volledige vleugel in het raam ingewerkt. De 57 mm smalle variant heeft minder plaats nodig en is daarom ideaal voor renovaties.

Zowel de slanke profielen als het in het kozijn ingewerkte vleugelprofiel zorgen voor een groter vensteroppervlak. Zo komt er meer natuurlijk licht de kamer binnen, wat niet alleen leidt tot een beter geestelijk en lichamelijk welzijn, maar ook tot een energiebesparing op lange termijn.

Exclusief sluitsysteem

Het schuifsysteem Schüco ASE 67 PD in aluminium heeft ook een sluitsysteem dat volledig in de vleugel is geïntegreerd, verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen – als vergrendeling met of zonder slot dat in het inhaaksysteem is geïntegreerd of als drievoudige raamvergrendeling dat zijdelings op de vleugel is aangebracht. Deze combinatie zorgt bovendien voor een hoogwaardig, inbraakwerend element en daarmee ook voor maximale veiligheid en optimale bescherming.

Schüco ASE 67 PD - Productanimatie

Een appartement, een eengezinswoning, een villa of een penthouse: het Panorama Design-systeem is de perfecte oplossing voor alle gebouwtypes en vereisten.

Ontdek het zelf!

 

Schüco ASE 67 PD - Productinterview

Rafael Kampmann, hoofd Productmanagement schuifsystemen, stelt de belangrijkste kenmerken van de nieuwe Panorama Design-generatie - Schüco ASE 67 PD - voor.

Eigenschappen en voordelen

Hoge flexibiliteit
Dankzij de eenvoudige combinatie van verschillende vleugels/raamprofielen kan men uiterst flexibel reageren op de wensen van de klant.

Rationele verwerking
Door de eenvoudige systeemlogica en de terugkomende productiestappen, ook bij verschillende elementtypes, kan het systeem snel en rationeel worden geproduceerd.

Speciale vleugelverkleving
Door een kleeftape aan de vleugel wordt de benodigde kleefstofhoeveelheid geminimaliseerd. Bovendien zijn de vleugels dankzij een speciaal montageraam nauwkeurig verkleefbaar en kan er efficiënter worden gewerkt.


 

Geoptimaliseerde ontwatering
De eenvoudige ontwateringslogica binnenin het raam, dat eenvoudig kan worden gemaakt, en de verschillende afwateringsniveaus zorgen voor een gecontroleerde afvoer van het water.


Montagevriendelijk looprolprofiel
De eenvoudige, gereedschapsloze montage door een montage-vriendelijke looprail (geen demontage van de vleugel) en het gebruik van beproefde roltypes en geometrieën, garanderen een lange levensduur en de hoogste kwaliteit.


Verschillende vergrendelingstypes
Dankzij de innovatieve nieuwe vergrendeling in het inhaakgebied kan het schuifraam ook worden vergrendeld als de vleugel op een kier staat. Bovendien zorgt het instelbare beslag van de drievoudige vergrendeling op het raam voor een eenvoudigere element-montage aangezien de productietoleranties kunnen worden weggewerkt.

Bekroond

Het Schüco ASE 67 PD schuifsysteem is onderscheiden met de German Design Award 2020, Red Dot Award 2019 en de iF Design Award 2019.

NU DOWNLOADEN!

ONTDEK HET SCHÜCO SCHUIFSYSTEEM ASE 67 PD IN DE ACTUELE BROCHURE

Hebt u vragen?

We kijken ernaar uit om van u te horen

Voor al uw vragen, problemen en twijfels hebben we gespecialiseerde en betrouwbare contactpersonen voor u klaarstaan.