Schüco ASE 60/80

Aluminium schuifsysteem

NU LEREN KENNEN!

SCHÜCO SCHUIFSYSTEEMPLATFORM ASE 60/80

VORMGEVINGSVRIJHEID IN NIEUWE DIMENSIES

Nieuwe woon- en levensvereisten vragen om doordachte en creatieve oplossingen. Een onbeperkte barrièrevrijheid, een maximum aan comfort en een puristisch design dulden geen tegenspraak. Met de nieuwe schuifsysteemgeneratie Schüco ASE 60/80 kunnen nagenoeg alle wensen individueel worden geconfigureerd.

SCHÜCO SCHUIFSYSTEEM ASE 60/80

Beleef een hoogwaardig design en een optimaal bedieningscomfort in de productanimatie.

SCHÜCO ASE 60/80 ZORGT VOOR NIEUWE MAATSTAVEN

Schüco zorgt voor de consequente en voortdurende optimalisering van bestaande en beproefde producten. Het resultaat van deze constante ontwikkeling is het nieuwe schuifsysteemplatform ASE 60/80 (Aluminium Sliding Element). Bij het ontwerp hiervan stond niet alleen het platform centraal, maar werd ook de verwerking in detail geoptimaliseerd. Zo rukt Schüco met het nieuwe platform in verschillende nieuwe dimensies tegelijkertijd op: Door geoptimaliseerde isolatiezones bieden de profielsysteem duidelijk verbeterde warmte-isolatiewaarden in alle bouwdiepten, zelfs tot op het niveau van een passief huis (in de bouwdiepte 80). Bovendien zijn alle uitvoeringen van het systeem (1-, 2- en 3-delige) gebaseerd op multifunctionele profielen waarmee een optimaal gebruik van identieke onderdelen mogelijk wordt gemaakt. Het eveneens modulaire beslagsysteem kan niet alleen als schuifbeslag, maar ook als hefschuifbeslag worden gebruikt. De onderdelen in beide bouwdiepten zijn op enkele onderdelen na identiek. De toekomstgerichte warmte-isolatie wordt aangevuld door een uitgebreid groottespectrum, filigraanprofieloptieken en oplossingen voor het bimetaaleffect om voor architectonische vormgevingsmogelijkheden te zorgen.

DESIGN EN COMFORT

Smal haakbereik Design Line
Voor een maximale transparantie staat optioneel een zeer filigraan haakbereik van slechts 40 mm ter beschikking.

Systeem met barrièrevrijheid
Met de vlakke dorpel Design Line kan optioneel heel eenvoudig een barrièrevrije verbinding van binnen naar buiten worden toegepast.

Verminderde optiek
De verminderde aanzichtsbreedten van de vleugels zorgen voor een nog filigranere optiek.

Volledige afdekking van de beslagsponning
Voor een duidelijk design worden de beslagonderdelen in de vleugel door een kap afgedekt.

Flexibele vergrendelingsopties
Voor een bijzonder puristisch design kunnen de vergrendelpennen in plaats van in het kozijn optioneel in de vleugel worden bevestigd.

Schüco SmartStop/SmartClose
De geïntegreerde SmartStop- en SmartClose-modules remmen de vleugel zacht af. Meer nog: Afhankelijk van de versie wordt de vleugel naar de gesloten positie getrokken en wordt de sluiting ondersteund.

ARCHITECTUUR EN TECHNOLOGIE

SCHÜCO SCHUIF- EN HEFSCHUIFSYSTEEM ASE 80.HI

Het Schüco schuif- en hefschuifsysteem ASE 80.HI combineert de voordelen van aluminium met de toekomstgerichte warmte-isolatie op het niveau van een passief huis voor een duurzame architectuur. De grotere vleugelgewichten en formaten, gepaard met design en comfort, vormen geen enkele probleem voor deze generatie.

SCHÜCO SCHUIF- EN HEFSCHUIFSYSTEEM ASE 60

Het nieuwe schuif- en hefschuifsysteem Schüco ASE 60 overtuigt door uitstekende warmte-isolatiewaarden en een omvangrijk assortiment oplossingen op het vlak van vormgeving, design en comfort. Daardoor kunnen individuele vereisten voor de toepassing van grote elementen worden verwezenlijkt.

Talrijke openingstypes
Nieuwe openingstypes voor 1-, 2- en 3-delige systemen geven vormgevingswensen meer speelruimte.

Maximale transparantie
Grote elementvleugels tot 3,5 m x 3,2 m of 3,2 m x 3,5 m zorgen voor een aangename sfeer in luchtdoorstromende leefruimten.

Modulair profielsysteem
Alle uitvoeringen zijn gebaseerd op profielmodules met enkele halve schalen. Zo kunnen verschillende elementoplossingen modulair en flexibel worden gerealiseerd.

Hoge vleugelgewichten
Er zijn drie gewichtsklassen tot 600 kg beschikbaar. Dankzij hoogwaarde onderdelen kunnen grote vleugels zo comfortabel worden bediend.

Hoge veiligheid
Moderne beslagoplossingen met langs buiten onzichtbare veiligheidscomponenten zorgen voor een maximale veiligheid zonder invloed op het esthetische design.

Meer flexibiliteit
Dankzij het nieuwe beslagplatform kunnen met enkele systeemartikelen twee verschillende bedieningsopties worden verwezenlijkt: schuif- of hefschuifoplossingen. 

MODULAIR EN SCHAALBAAR PROFIELSYSTEEM MET DE BESTE WARMTE-ISOLATIE

Het modulaire en schaalbare profielsysteem van het schuifsysteemplatform ASE 60/80 biedt verschillende opties voor de talrijke vereisten voor een bepaalde warmte-isolatie. Voor hoge vereisten op het vlak van de warmte-isolatie (tot op het niveau van een passief huis) is de bouwdiepte 80 beschikbaar. De hantering en de verwerking werden volledig vereenvoudigd: Binnen de betreffende bouwdiepte kunnen met enkele halve schalen verschillende openingsvarianten worden gerealiseerd. Dankzij de mogelijkheid om talrijke andere functies te integreren, biedt het nieuwe schuifsysteemplatform een maximum aan modulariteit.

Bekroond

Het Schüco ASE 60/80 TipTronic schuifsysteem is onderscheiden met de German Design Award 2020, de Red Dot Design Award 2019 en de iF Design Award 2019. De uitgekiende vormentaal blijft behouden dankzij de verdekte beslagcomponenten in de vleugel en het heldere uiterlijk van het buitenkader met verzonken sluitpunten en verdekte groeven, ook als het systeem geopend is. Het modulaire en schaalbare profielsysteem maakt bovendien een optimale aanpassing van de warmte-isolatie tot aan de passiefhuisstandaard mogelijk.

NU DOWNLOADEN!

ONTDEK HET SCHÜCO SCHUIFSYSTEEM ASE 60/80 IN DE ACTUELE BROCHURE

HEBT U VRAGEN?

WE KIJKEN ERNAAR UIT OM VAN U TE HOREN

Voor al uw vragen, problemen en twijfels hebben we gespecialiseerde en betrouwbare contactpersonen voor uw klaarstaan.