Schüco-schuifsystemen - de nieuwe generatie

Of u nu kiest voor een schuifsysteem of een hefschuifsysteem: met de aluminium systeemoplossingen van Schüco zorgt u voor een perfecte combinatie van optimaal bedieningsgemak, uitstekende warmte-isolatie, veiligheid en design. Smalle profielaanzichten zorgen voor elementen met grote vlakken en maximale lichtinval.

Schüco-schuifsysteem ASS 77 PD

Met het Schüco Panorama-schuifsysteem ASS 77 PD wordt de verwezenlijking van kamerhoge schuifinstallaties met beglazingen van vloer tot plafond mogelijk. Het kan naar keuze manueel of met een elektronische besturing worden bediend. De filigrane profielaanzichten, de flexibele vormgevingsmogelijkheden en een voor elke vereiste optimale warmte-isolatie overtuigen zowel architecten als bouwheren.

Meer informatie

Schüco-schuifsysteem ASE 67 PD

Het nieuwe Panorama-schuifsysteem ASE 67 PD van Schüco werd ontwikkeld om aan alle behoeften op het gebied van comfort en design te voldoen. Een met de vloer gelijkliggende dorpel zorgt voor een hindernisvrije doorgang, terwijl het raam in de muren van het gebouw kan worden geïntegreerd. Dit zorgt samen met de smalle profielen voor een maximale transparantie. Dankzij het puristische design is het systeem niet alleen een plezier voor het oog, maar herkent men ook met de tastzin de vertrouwde kwaliteit van Schüco.

Meer informatie

Hebt u vragen?

We kijken ernaar uit om van u te horen

Voor al uw vragen, problemen en twijfels hebben we gespecialiseerde en betrouwbare contactpersonen voor u klaarstaan.