1. Privatkunder
  2. Brosjyrer

Brosjyrer 

Schüco brosjyrer

Leter du etter et bestemt produkt eller en brosjyre? Nedenfor finner du brosjyrer om vinduer, inngangsdører, skyvedører og vinterhager - alt du trenger til ditt nybygg eller rehabiliteringsprosjekt. 

Inspirasjonsbrosjyren "Realiser dine boligdrømmer"

God arkitektur skapes gjennom behov. Dine behov. Vi hos Schüco hjelper deg med å skape bokvalitet utover det vanlige og tilbyr fleksible løsninger for moderne hjem med personlighet. Produktene produseres og skreddersys av utvalgte partnere i din nærhet, som bistår deg med profesjonell rådgivning og service hele veien fra tegning til ferdig montert produkt.

Brosjyren "Realiser dine boligdrømmer" gir deg en god oversikt over hva Schüco kan tilby deg i ditt boligprosjekt. 

Last ned brosjyren her (pdf, 32.8 MB)


Rehabiliteringsbrosjyren "Boliger med potensial"

Når det skal bygges tilbygg til eldre bygg stilles en foran to valg: skal en skape en kontrast ved å bygge helt nytt og moderne, eller skal en prøve å gjenskape stilen fra det eksisterende bygget? Det siste er ikke alltid like lett, i og med at byggemetodene har forandret seg mye siden boligen ble bygget. Nyere kunnskap om varmeisolering og kuldebroer gjør at det ikke er alle byggestiler som er like gunstige å "kopiere". 

Brosjyren gir innsikt i to ulike rehabiliteringsprosjekter, hvor byggherre har valgt å bygge et tilbygg med forbindelse til det eksisterende huset. Du kan hente tips om hva som er viktig å huske på i planleggingen av et tilbygg.

Last ned brosjyren her (pdf, 7.3 MB)


Vinterhagebrosjyren "Utvid ditt hjem"

Et glasstilbygg tilfører hjemmet en ny dimensjon og blir raskt husets naturlige samlingspunkt. Noe av det mest fascinerende med en vinterhage, er den umiddelbare og nære forbindelsen den gir til uteområdet, og måten den slipper dagslyset inn i boligen på. Det å kunne nyte lyset og varmen fra solen gjennom alle årstider bidrar sterkt til økt velvære. En vinterhage vil dessuten øke husets verdi betraktelig og kan med riktig planlegging også bidra til lavere energiforbruk. 

Brosjyren gir deg en god oversikt over hvilke muligheter du har innenfor Schücos system og hva du må huske på når du planlegger en vinterhage eller utestue. 

Last ned brosjyren her (pdf, 7.6 MB)

Skyvedørsbrosjyren "Schüco folde- og skyvedører i aluminium"

Nyt flytende overganger mellom ute og inne. Godt isolerte skyvedører i aluminium og PVC åpner opp nye områder. Vinterhagen går i ett med hagen – balkong og terrasse utvider stuen. Aluminium er et materiale som på grunn av sin stabilitet kan tilby skyvedører med slanke profiler og store glassflater. Dette gir maksimal transparens og lysinnfall. 

Brosjyren gir deg en god oversikt over Schücos skyve- og foldedører i aluminium, og hvilke tilleggsvalg du har i forbindelse med disse produktene. 


Last ned brosjyren her (pdf, 1.3 MB)


Produktbrosjyre om "Schüco dørkontrollsystem (DCS)"

Schüco har et bredt spekter av intelligente systemløsninger, som sørger for bedre bo- og livskvalitet, og ikke minst en økt verdi på eiendommen. Schüco Door Control System (DCS) er et slikt produkt. 

Denne engelsk-tyskspråklige brosjyren gir deg en oversikt over dørkontrollsystemet og hvilke designvarianter og moduler du kan velge mellom. Den forklarer også hvordan oppbyggingen på systemet er og hvilke tilkoplinger som behøves. 

Last ned brosjyren her (pdf, 865 KB)

Schüco vridere, beslag og låser

Schüco vridere, beslag og låser kombinerer stilrent design med brukerorientert teknologi for bygningsautomasjon og -sikkerhet. 

Brosjyren gir deg en oversikt over detaljene som gjør produktet til ditt eget. Finn din stil.  

Last ned brosjyren her (pdf, 2.1 MB)

Produktdatablader

Leter du etter mer tekniske detaljer for et spesifikt produkt? Under finner du produktdatablader innenfor alle produktgruppene. 

Vinduer

Ytterdører

Skyvedører

Nå i app butikkene

Schüco referanse app

Med sitt globale nettverk av partnere og arkitekter realiserer Schüco bærekraftige bygningskall. Nå har Schüco utviklet en app, som gir inspirasjon og informasjon om bransjen. Bla gjennom internasjonale referanser, innenfor ditt interessefelt, få beskjed, når du er i nærheten av et Schüco prosjekt eller presenter dem til kundene direkte fra appen.

Schüco referanse appen viser deg hvor Schüco produkter har blitt brukt: La deg informere via kartfunksjonen eller direkte via push-meldinger. Ei enkel måte å finne ut hva Schüco har bidratt med til en bygning. Oppdag det 21. århundrets bygningsskall via appen. Lagre og behandle relevante referanser direkte i appen og legg til dine egne notater.

Alle tjenester i overblikk:

  • Kart med Schüco referanser i området rundt deg.
  • Push-melding om Schüco prosjekter i nærheten.
  • Referanse-søk etter stikkord, via filteret eller navigasjonsmenyen.
  • Et stort utvalg prosjekter fra hele verden og informasjon om Schüco systemene som er brukt.
  • Detaljerte produktinformasjoner og 360° visning.
  • Personlig arbeidsplass med egen huskeliste, individuelle permer og notater.
  • Presentere direkte fra appen.
  • Personlig kontakt til din Schüco rådgiver.

Spennende merverdi: Inspirerende artikler fra det daglige livet og arbeidet – alltid aktuelt i Schücos referanse app.