1. Partner
  2. Magasin
  3. Bærekraft
  4. Miljøsertifiserte skyvesystemer
Tilbake til oversikt

Miljøsertifiserte skyvesystemer

Skyvesystemer fra Schüco består av ulike dørvarianter som er utviklet med fokus på fire faktorer: energisparing, sikkerhet, komfort og design. 

Produktplattformen tilbyr individuelle skyveløsninger i høyeste kvalitet. Sortimentet strekker seg fra skyvedører, heve-skyvedører, foldedører og PASK-systemer (tilt/slide). Smale profilbredder og store elementer resulterer i maksimalt lysinnslipp. Når det gjelder teknologi og design tilbyr alle systemene et bredt utvalg av tilbehørs- og utformingsdetaljer som imøtekommer kravene i kommersielle og private byggeprosjekter.

Schüco Panorama Design skyvesystemer

Schüco Panorama Design skyvedører gjør det enkelt å realisere etasjehøye skyvesystemer med glass fra gulv til tak. Med et 90° hjørne og to og tre spors åpningstyper, kan man skape arkitektoniske løsninger med maksimalt lysinnslipp og transparens. Med en profilintegrert motor- og låsteknologi kan døren åpnes og lukkes med et tastetrykk. Skyvesystemet kan kobles til byggets styringssystem. Dørene finnes i flere isolasjonsnivåer, også i en uisolert variant, noe som sikrer at ulike krav i markedet imøtekommes.

Schüco skyve- og heve-skyvesystemer

Skyve- og heve-skyvedører i aluminium er enkle å betjene. Heveskyvedøren senkes til låst posisjon og tilbyr derfor spesielt god isolasjon, god regntetthet og lydreduksjon sammenlignet med en ren skyvedør. Schüco SmartStop bremser døren før den smeller igjen og tilføyer skyvedøren en ekstra sikkerhetsinnretning for å hindre at noen kommer i klem. Schüco SmartClose drar dørbladet automatisk inn mot karmen. Begge funksjoner er et valgfritt alternativ for å øke dørens komfort og sikkerhet. Basert på en-, to- og trespors karm kan dørene realisere store åpningsbredder med komfortabel betjening.

Schüco foldedørsystemer

Schüco foldedører i aluminium gir muligheten til å åpne opp hele vegger i både boliger og i kommersielle bygg. Med smale profilbredder og et bredt spekter av ulike designdetaljer, kan døren skreddersys ethvert prosjekt. Dørene kan foldes til høyre og venstre og finnes både i innad- og utadslående varianter. I tillegg tilbys en 90° hjørneløsning, hvor begge sider kan foldes til side og skape et helt åpent hjørne.

schueco_foldedør_aluminium

Schüco vippe-skyvedørssystemer PASK

Schüco vippe-skyvedøren PASK i aluminium er den tetteste skyvedøren fra Schüco. Denne er basert på vindusprofiler og er derfor like vind- og regntett som et vindu. Skyvesystemet tillater store dørblad og kan åpne store deler av veggen. Døren er komfortabel å betjene og skyves enkelt til side. Ved behov for lufting kan det ene skyvedørsbladet settes i vippestilling. Alle Schüco skyvesystemer er vugge til vugge-sertifisert.