1. Om Schüco
  2. Selskapet
  3. OTTO FUCHS Gruppe

OTTO FUCHS Gruppen.

Morselskapet til Schüco International KG

Schüco har siden 1964 vært et datterselskap av OTTO FUCHS KG, et selskap i OTTO FUCHS Gruppen.

Fra banebrytende prestasjoner inne metallbearbeidelse, basert på et vell av erfaring, stor innovasjonskraft og kreativ tenking og handling oppstod gjennom årene en bredt sammensatt gruppe av selskaper, som i dag opererer i den internationale toppklassen. 

På hovedkontoret i Meinerzhagen arbeider rundt 3.000 medarbeidere.

Som en innovativ utviklingspartner hjelper OTTO FUCHS Gruppe kunder innen luft- og romfart, bil-, bygg-, maskin- og anleggsindustrien med individuelle konsepter og løsninger. Kundeorientert handling og målrettet bruk av årelang materiale- og prosesskunskap, innen smiing, ekstrudering og ringvalsing, resulterer i utvikling av stadig nye, konkurransedyktige produkter.

Produktene, som OTTO FUCHS Gruppen utvikler og produserer i en lukket verdikjede fra produksjon av formateriale via formingen av produktene til produktene er innbyggingsklare, er innovative halvfabrikata og komponenter av aluminium-, magnesium-, kobber-, titan- og nikkellegeringer. Selskapets laboratorium gjennomfører ikke bare en konstant kvalitetskontroll av materialene, men optimaliserer og utvikler nye legeringer for nye produktideer fra kundene.

Ytterligere informasjon: www.otto-fuchs.com

Hva her f.eks. en Porsche, en Audi og en BMW felles? FUCHSFELGEN!

 

Merket Fuchsfelge®:
For mange er Fuchsfelgen fast koblet med Porsche. En klassisk Porsche uten den legendariske felgen - den såkalte Fuchsfelgen - er vanskelig å forestille seg. Fuchsfelgen er mye mer en "bare" et Porsche hjul: For OTTO FUCHS Gruppen står Fuchsfelgen for smidd perfeksjon fra OTTO FUCHS. Den er en kombinasjon av kraftige materialer, avanserte produksjonsprosesser, ti år med erfaring og håndverk. På denne måten oppstår, i mange komplekse produksjonsskritt, smidde mesterverk for ditt kjøretøy.

Ytterligere informasjon: www.fuchsfelge.de

Kontakt

OTTO FUCHS KG

Derschlager Straße 26
58540 Meinerzhagen

Postboks 1261
58528 Meinerzhagen

Tlf. +49 2354 73-0
Faks +49 2354 73-201

E-post: info@otto-fuchs.com
www.otto-fuchs.com

Fra denne delen

Videre lesning

Verdigrunnlag
Historie
Selskapsprofil