1. Om Schüco
  2. Selskapet

Selskapet

Schüco Gruppen utvikler og selger systemløsninger for vinduer, dører, fasader, skyvedører, sikkerhetsteknologi og solskjerming. I tillegg til innovative produkter til private boliger og næringsbygg tilbyr Schüco rådgivning og digitale tjenester til alle faser i et prosjekt – fra første idé til design, produksjon og montering. Tjeneste- og produktporteføljen blir komplettert med produksjonsmaskiner og et 360° bærekraftskretsløp.

Med over 5 650 ansatte over hele verden skal vi være bransjens ledende teknologi- og tjenestetilbyder, både i dag og i fremtiden. Selskapet utvikler og tester stadig nye produkter og tjenester rundt klimaskallet og tar hensyn til dagens trender og normer. I verden samarbeider vi med 12.000 produsenter, utviklere, arkitekter og investorer. Schüco Gruppen er aktiv til stede i mer enn 80 land og hadde i 2019 en årlig omsetning på 1.750 milliarder euro.

Aktiv med 5 650 medarbeidere og 12.000 partnere i over 80 land.

Made for More - den nye bedriftsfilmen

Schüco står for innovative vindus-, dør- og fasadesystemer, som oppfyller de høyeste standarder for design, komfort og sikkerhet og som setter nye standarder innen energieffektivitet.

La deg inspirere av bedriftsfilmen Made for More.

Finn ut mer