Aktuell informasjon – koronavirus

Med tanke på den bekymringsfulle globale spredningen av koronaviruset, arbeider Schüco-ansatte i hele verden nå så godt det lar seg gjennomføre på hjemmekontor. Unntaket er avdelingene for logistikk og produksjon. Her gjelder spesielle regler for å beskytte helsen til ansatte og speditører, samt for å opprettholde evnen til å levere og produsere.

Hovedprioriteten hos Schüco er nå å ta alle forholdsregler for å beskytte alles helse – å bryte infeksjonskjeden til koronaviruset. I tillegg gjør vi alt vi kan for å mestre denne spesielle situasjonen for oss selv og våre partnere. 

Derfor fortsetter logistikk og produksjon å jobbe under utvidede beskyttelses- og hygienetiltak for å fortsette å sikre vareflyt ut til våre partnere. De ansatte på hjemmekontor kan nås på vanlig måte via telefon og e-post.


Kontakt & dialog

Velkommen

Om Schüco

Vinduer, dører og fasader

Schüco er en av de ledende tilbyderne av vinduer-, dører- og fasadesystemer i høy kvalitet av aluminium, PVC og stål. Produkter fra Schüco benyttes over hele verden og dekker de høyeste krav til design, komfort, sikkerhet og energieffektivitet.

Les mer