1. Arkitekter
  2. Magasin
  3. Schüco Nyheter
  4. Trippel utmerkelse for designkvalitet: Schüco mottar Red Dot Awards 2017
Tilbake til oversikt

Trippel utmerkelse for designkvalitet: Schüco mottar Red Dot Awards 2017  

Verdens mest ettertraktede kvalitetsstempel "Red Dot Award: Product Design 2017" står for fremragende designløsninger. I år ble både Schüco ADS dørsystem 90.SI SimplySmart Design Edition med DCS Touch Display, samt ventilasjonssystemet Schüco VentoLife utmerket med Red Dot Award for fremragende design. Fasadesystemet Schüco FWS 60 CV HD med det mekatroniske beslaget TipTronic fikk ekstra oppmerksomhet. Den internasjonale juryen på 39 personer kåret fasadesystemet til "Red Dot: Best of the Best 2017", som er den høyeste prisen i sin kategori, blant 5500 andre produkter fra 54 land. 


Schüco fasadesystem FWS 60 CV HD med TipTronic

Fasadesystemet FWS 60 CV HD (Concealed Vent, Heavy Duty) kombinerer et slankt uttrykk med høy funksjonalitet og optimal varmeisolasjon. Siden vindusrammen er integrert i bærekonstruksjonen, får brukeren maksimalt utsyn. Samtidig er det umulig å skille mellom åpningsvindu og fastkarm utenfra, noe som er unikt for curtain wall-system. På innsiden blir åpningselementene bare synlige gjennom en smal skyggefuge og vindusvrideren. Du oppnår maksimal fasadetransparens når systemet monteres med etasjehøye åpningsrammer med en høyde på inntil 3,20 meter. Statisk videreutviklede fasadeelementer, samt mulighet for faste glass over og under åpningsvinduene gir ekstra utformingsfrihet. En automatisk ventilasjonsstyring, for eksempel for nattkjøling, kan enkelt realiseres med den profilintegrerte Schüco TipTronic. Med TipTronic og sentral styring kan vinduene leveres uten synlige betjeningselementer. 

Schüco dørsystem ADS 90.SI SimplySmart Design Edition med DCS Touch Display

Dørsystemet ADS 90.SI SimplySmart Design Edition (Aluminium Door System med 90 mm byggedybde) oppnår varmeisolering på passivhusnivå og imøtekommer de høyeste design- og funksjonskrav i boligsegmentet. Den velformede ytterdøren skiller seg spesielt ut gjennom den profilintegrerte og belyste håndtakslisten i selve dørbladet og en dørfylling i aluminium som overlapper hele fløyen på innside og utside. Inngangspartiet oppleves som en glatt designenhet, hvor profiloverganger sklir elegant over i hverandre og danner et rent bilde med arkitektoniske effekter. Dørkommunikasjon og adgangskontroll kan integreres ved hjelp av Schüco DCS Touch Display, som bygges inn i dørprofilen for å beholde det glatte uttrykket. Displayet betjenes enkelt og intuitivt etter smarttelefonprinsippet.  

Schüco ventilasjonssystem VentoLife

Schüco VentoLife er et ventilasjonssystem med filter som blant annet kan benyttes i byområder med høy konsentrasjon av svevestøv. Ventilasjonssystemet har et flertrinns luftfilter, som renser uteluften for uønskede partikler. I resirkuleringsmodus blir luften renset så godt at det ikke er nødvendig med annen luftrensing. En sensor styrer mengden utvendig luft etter behov, og en kvalitetsskjerm med LED-Gap-lys informerer om den aktuelle drifts- og romlufttilstand. 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss i Schüco Norge. Vi hjelper deg gjerne!