1. Arkitekter
  2. Magasin
  3. Fasadeskolen
  4. Gode, bærekraftige prosjekt krever ærlig samarbeid
Tilbake til oversikt

Gode, bærekraftige prosjekt krever ærlig samarbeid  

Lenge har systemleverandører og totalentreprenører levd separate liv. Bindeleddet mellom partene har alltid vært fasadeentreprenøren, som til enhver tid har vært under press både med tanke på pris og tid. 

Med prisen i fokus har noen byggeprosjekter endt med mindre bra resultat, noe som er synd både for lommeboken, miljøet og bransjen i sin helhet. Men vinden føles snudd og kontakten mellom Schüco, som systemleverandør og totalentreprenørene er preget av ønske om mer faglig forståelse.

-Vi ser en økende etterspørsel etter kurs om våre produkter og temaer rundt det», sier prosjektsjef Thomas Aasen. Han forteller om ulike kurs i både Schücos produkter og Breeam hos ulike totalentreprenører på Østlandet.

-Vi ønsker å heve kunnskapen om produktløsninger og –funksjoner slik at det blir enklere for totalentreprenøren å velge den mest optimale løsningen for sitt prosjekt», legger Samim Azimi til.  

Ønsker du at Schüco skal holde kurs hos dere? Vi tilpasser våre kurs til deres behov. Ta kontakt med Thomas Aasen på taasen@schueco.com